Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri
Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri

Flaş kripto para haberleri: İnterneti temelden dönüştüren Ethereum, ilklere imza atan Ripple ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un interneti temelde nasıl değiştirdiğinden Ripple’ın küresel ödemeleri nasıl dönüştürdüğüne kadar kripto dünyasında yer alan bazı hikayeleri sizler için derledik. İşte flaş kripto para haberleri…

İşte flaş kripto para haberleri

Ethereum (ETH) hikayeleri

Ethereum ve ConsenSys kurucularından Joseph Lubin, Blockchain’in interneti temelden dönüştüreceğini söyledi. Lizbon’daki Web Summit’teki açılış konuşmasında Lubin, yeni internetin tamamen merkezden dağıtılacağını ve bunun  birkaç yıl alacağını söyledi. Joseph Lubin açıklamalarına şunları ekliyor:

Ethereum, büyük ölçüde birlikte çalışabilir ve radikal olarak merkezi olmayan yapısı nedeniyle web 3.0 için uygun bir aday olarak lider konumda. Ekosistemimiz, taban ve üst katmanlarda derin bir birlikte çalışabilirlik ve desantralizasyon sağlaması birkaç yıl alabilir. Ama bu sorun değil. Sonunda hayal ettiğimiz radikal geleceğe dönüşebiliriz.

Bitcoin (BTC) hikayeleri

Bitcoin ATM’leri önümüzdeki iki gün içinde 4.000 kuruluma ulaşacak. Şu anda Coin ATM Radar’ın verilerine göre dünya çapında 3.991 Bitcoin ATM var. Bu sayı günde 6,4 oranında artıyor. ABD 2.371 Bitcoin ATM’si ile sırasıyla Kanada (679) ve Avusturya’yı (248) geride bıraktı.

Ripple ve XRP hikayeleri

Ripple’ın Singapur’daki FinTech Festivali 2018’deki standında bir şirket demosu, Ripple’ın sınır ötesi ödemeler teknolojisinin -XRP-powered xRapid dahil- başlık altında nasıl çalıştığını gösteriyor.

TRON (TRX) hikayeleri

TRONbet, TRON ağında çok sayıda işlem gerçekleştirmeye devam ediyor. TRON ağında yayınlanan ilk oyun DApp, -popüler zar oyunu- şimdi 16 Ekim’de lansmanından bu yana 3,3 milyardan fazla TRX ödedi.

Basic Attention Token (BAT) hikayeleri

The What Bitcoin Did podcast  kullanıcı gizliliğini korumak için reklamları ve web izleyicileri durdurmak adına tasarlanmış açık kaynaklı bir web tarayıcısı olan Basic Attention Token ve Brave’ın kurucusu Brendan Eich ile yeni bir röportaj sunuyor. Ayrıca Javascript’in kurucusu olan Eich, teknolojisinin çevrimiçi reklam modelini nasıl değiştirebileceğini anlatıyor.

EOS hikayeleri

Küresel EOS hackathon’unun kazananları yeni ortaya çıktı. Toplam 75 proje, EOS.io platformunda en iyi ölçeklenebilir Blockchain DApp’ları oluşturmak için kafa kafaya yarıştı.

VeChain (VET) hikayeleri

Yeni bir video, sanatçı SBTG’nin oluşturduğu özel bir ayakkabının gerçekliğini doğrulamak için VeChain’ın kullanıldığını gösteriyor. Müşterilerin ayakkabıların orijinalliğini kontrol etmelerini sağlayan özel bir Blockchain destekli mikro çip bulunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin