EOS ademi merkeziyet tartışması
EOS ademi merkeziyet tartışması

EOS gerçekten merkezi değil mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS hakemleri işlemleri tersine çeviriyor ve iddialara göre ademi merkeziyet ilkelerini ihlal ediyor. Kripto para, yazım sırasında 5,44 dolardan el değiştiriyor. Bu rakam, 7 Kasım tarihinde 5,83 dolar seviyesindeydi. Altıncı en büyük dijital para, 4,8 milyar dolarlık piyasa değerine sahipken, bugün işleme açıldığından beri %1,5’in üzerinde bir artış elde etti. Hem günlük hem de haftalık olarak önemli bir fiyat farkı oluşmadı.

EOS fiyat grafiği
EOS fiyat grafiği

EOS ademi merkeziyet tartışması

Kripto topluluğu, kripto paranın güç yönetimi yetkisini, merkezden uzaklaştırma ilkelerine karşı nasıl kullandığını tartışıyor. AUTI9003 takma ismine sahip bir Reddit kullanıcısı, kripto para hakemlerinin onaylanmış işlemleri nasıl tersine çevirdiğini gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Sözde bir hakem, EOS Blockchian anayasasından bazı paragrafları gerekçe göstererek, çekiliş hesap sahipleri arasındaki anlaşmazlığı çözdü:

Uyuşmazlık Çözümü Kuralları’nın 6. maddesi uyarınca, hakem olarak verdiğim karar kapsamında uyuşmazlıktaki kripto para hesabının derhal yürürlüğe girmesi ve söz konusu varlıkların dondurulması gerekiyor.

Reddit kullanıcıları, bu anlaşmazlıkları çözme prosedürünün, merkezi şirketler tarafından benimsenen geleneksel müşteri destek modeline çok benzediğini söylüyor. Ancak, bazı kripto para taraftarları, ağ üzerindeki yüksek otoritenin, kripto parayı daha iyi hale getirdiğine inanıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin