binance sistem güncellemesi
Binance yarın önemli bir sistem güncellemesi gerçekleştirecek

Binance yarın önemli bir sistem güncellemesi gerçekleştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance, yarın önemli bir sistem güncellemesi yapacak. Binance tarafından planlı olarak yapılacak olan güncellemenin, 12 Mart 02.00 UTC’de (TSİ 05.00) gerçekleşmesi planlanıyor.

Bir önceki benzer bir planlanmış güncelleme işlemi ise 2018 Kasım ayında gerçekleşmiş ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştı.

Binance sistem güncellemesi yaklaşık 8 saat sürecek

Binance’nin web sitesinden yapılan resmi açıklamaya göre güncellemenin en az 8 saat sürmesi bekleniyor. Bu sürenin değişkenlik gösterebileceği Binance yönetimi tarafından bildirilirken, işlemler hakkında sosyal medya kanallarından güncel olarak bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Binance sistemini güncellerken ise rutin olarak fon yatırma, çekme ve alım satım işlemlerini askıya alacak. Sistemin yükseltilmesi sonrası ise işlemlerden kaldığı yerden devam edecek. Güncelleme sonrası ise mevduatların hesaplara geçmesi bir miktar gecikebilir. Bu yüzden Binance yetkilileri, bu konu hakkında şimdiden uyarılarını yapıyor.

Her şey yolunda giderse güncellemenin Türkiye saati ile 13.00 sularında tamamlanması gerekiyor. Binance kripto para borsaları içinde önemli bir işlem hacmine sahip olduğundan bu süre zarfında kripto piyasası işlem hacimlerinde önemli bir düşüş görülebilir.

binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin