Piyasa neden yükseliyor? Bitcoin balinaları, Litecoin hash rate ve Tron duyurusu
Piyasa neden yükseliyor? Bitcoin balinaları, Litecoin hash rate ve Tron duyurusu

Flaş kripto para haberleri: XRP devrimi gerçekleşirse dünya neye benzer? Bitcoin’in uzun vadeli potansiyeli ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin‘in uzun vadeli potansiyelinden Ripple ve XRP’nin geleceğine kadar burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile güncel kalın ve yatırımınızı katlayın!

Bugünün flaş kripto para haberleri karşınızda!

Bitcoin haberleri

Hong Kong merkezli kripto şirketi BTCC’nin kurucu ortaklarından biri olan Bobby Lee Bitcoin’in bir dibe vurmadan önce düşecek daha fazla alana sahip olabileceğini söyledi. Bobby Lee’ye göre Bitcoin uzun vadede birçok potansiyele sahip. Ayrıca Bitcoin’in altından daha değerli olacağına inanıyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın işe alım çılgınlığı devam ediyor. Şirket şu anda RippleNet’i geliştirmeye yardımcı olacak bir çözüm mimarını işe alıyor. Ripple’ın şu anda toplam 44 personel açığı var. Bu arada, XRP’yi sergileyen yeni bir video Twitter’da popüler oldu. Videoda XRP’nin devralması durumunda dünyanın neye benzeyeceğini tasvir ediyor.

Ethereum haberleri

Ethereum’un kurucu ortağı ve eski CTO’su Gavin Wood ve Ethereum geliştiricisi Vlad Zamfir, Zero Knowledge Podcast’in yeni bölümü için masaya oturdu. İkisi de Blockchain yönetişimi konusunda dostane bir tartışmaya giriyor.

Stellar Lumens haberleri

BAE merkezli kripto para borsası BitOasis, Stellar’ı listeledi. XLM, artık Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da satılıyor.

Cardano haberleri

Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson, platformun 1.4 güncellemesinin “iyi geliyor” olduğunu söyledi. Charles Hoskinson Twitter üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

IOTA haberleri

IOTA kurucu ortağı Dominik Scheiner, Hard Fork Merkezi Olmayan Konferansı’nda konuşacak. Etkinlik, 12-14 Aralık tarihleri ​​arasında Londra’da düzenlenecek.

TRON haberleri

TRON ekibinden Cong Li, bir Blockchain ağının nasıl başarılı bir şekilde ölçeklendirileceği, kitlesel benimsenme ve kullanıcılara nasıl değer katılacağına dair yatırımcılara detaylı bir açıklama yapacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin