Güncel kripto haberleri: Buterin’in BTT övgüsü, SEC görüşü ve Binance’nin listeleme ücreti
Güncel kripto haberleri: Buterin’in BTT övgüsü, SEC görüşü ve Binance’nin listeleme ücreti

Flaş kripto para haberleri: XRP, Bitcoin ve Ethereum’da balina hareketleri, TRON, IOTA, Stellar, Litecoin, Monero ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lightning Network’deki yeni bir dönüm noktasına giderken XRP, Bitcoin ve Ethereum’da balinalar harekete geçti, işte sizi güncel tutacak flaş kripto para haberleri.

Kripto Balina haberleri

Son 24 saatte, büyük miktarlarda kripto para taşındı. Transferlerin hiçbirinde, satış için bir ipucu gözükmedi.

En büyük işlemler toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip olan Ripple ile bağlantılı. Tek bir işlemde, Ripple, 12.9 milyon dolar değerinde 40.000.000 XRP’yi, borsa dışı dağıtım cüzdanından, şirketin sahip olduğu ayrı bir cüzdana gönderdi.

Kısa bir süre sonra 26.000.000 XRP, bilinmeyen bir cüzdandan Ripple’ın sahip olduğu bir cüzdana aktarıldı. Aynı zamanda, iki bilinmeyen cüzdan arasında 4.1 milyon dolar değerinde 13.000.000 XRP daha aktarıldı.

Ek olarak, büyük bir Bitcoin balinası su yüzüne çıkarak kripto para borsası Poloniex’ten bilinmeyen bir cüzdanına, 11.4 milyon dolar değerinde 3.284 Bitcoin taşıdı. Balina gözlemcileri ayrıca, bir milyon dolarlık Ethereum işlemi gerçekleştirildiğini bildirdi.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bitcoin yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

Bitcoin’in ölçeklendirilmesine ve işlem hızının artırmasına yardımcı olmak için tasarlanan Lightning Network’ün,1ML izleme kaynağından elde edilen verilere göre, toplam kapasitesi 600 BTC’ye ulaştı.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Litecoin ağında gizlilik işlemlerinin nasıl uygulanacağına dair bilgiler paylaştı.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1090391193261793280

Bu yıl Litecoin’de gizli işlemlerin başlayacağını duyurduktan sonra, Lee Twitter’da çalışmalarını gösteren bir resim yayınladı.

TRON haberleri

TRON ve Binance, son token satışında yer almaya çalışan, ancak yetişemeyen kullanıcılara, BitTorrent token (BTT) airdrop müjdesini verdi. Airdrop ile ilgili tüm detaylar burada yayınlandı.

IOTA haberleri

IOTA’daki ekip, dağıtık defter platformunun nasıl çalıştığına dair yeni bir portal oluşturdu. Yeni başlayanlar için ve ileri seviye için geliştirilmiş materyalleri kapsayan portala buradan ulaşabilirsiniz.

Monero haberleri

Monero’da proje lideri Riccardo Spagni, Davos’ta “Innovate Finance” etkinliğinde konuştu. Spagni, “Finansal mahremiyet temel bir insan hakkıdır” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Merak edenler için Spagni’nin sunumu:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor  olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin