Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Waves’in artışındaki sır, Bitcoin’in çıkacağı seviye, TRON’un yeni ortaklığı ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in gelecek fiyat tahmininden bu yıl yaşanan kripto kazasınıa, Ripple ve XRP reklamından Blockchain dünyasında yayılan hikayelere kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

2018’i Bitcoin için büyük bir düşüş olarak nitelendiren uzman trader Peter Brandt, yakın gelecekte BTC’nin daha az oynaklık göstereceğini söyledi.

Peter Brandt, Bitcoin‘in fiyatını sabitlemeden önce, önümüzdeki yılın başlarında 3.000 dolarlık kilit psikolojik seviyeyi yeniden test etmeden önce 4.600 dolara çıkabileceğini öngördü. Brandt, bu yılki dramatik düşüşün teknik açıdan öngörülebilir olduğunu söylüyor. Ayrıca bu noktada 2019 yılında, 1200 dolardan, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaracak bir boğa koşusuna kadar her şeyin mümkün olduğunu söylüyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, ve XRP 2018’in en önemli özelliklerini kapsayan bir yıllık rapor ve video yayınladı.

Raporu buradan kontrol edebilirsiniz.

Ethereum haberleri

Ethereum (ETH) fiyatı çift haneli rakamlara mı kayıyor?

Ethereum blog gönderisindeki en son ConsenSys desteğide bu hafta düştü. Bu haftaki baskı, Storj ve Gnosis gibi bir dizi Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemelerini ve haberlerini kapsamaktadır.

Stellar Lumens haberleri

İşte üç kısa vadeli Stellar Lumens fiyat tahmini

Güney Kore merkezli kripto para borsası Korbit, Stellar’ı (XLM) listeledi. Para çekme ve alım satım işlemleri 20 Aralık’ta başladı. XLM ile hangi paraların eşleştirileceği henüz net değil.

TRON haberleri

TRON’un oyun yatırım kolu TRON Arcade, 30 milyon dolarlık Blockchain ve kripto girişim fonu olan gumi Cryptos ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bu ortaklık ile  “oyun oluşturmak ve keyif almak” için tasarlanmış projelere yatırım yapacaklar.

Cardano haberleri

Cardano‘nun yaratıcısı Charles Hoskinson’ın PlutusFest’in açılış konuşması yayınlandı.

Hoskinson, paranın tarihini, değer yaratan toplumsal mutabakatın ve dijital çağda kripto paraya ihtiyaç olduğundan uzun uzun bahsetti.

Waves haberleri

Halka açık Blockchain ağı Waves, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik kendi platformunun özel bir versiyonunu oluşturmak için 120 milyon dolar yatırım topladı.

Bloomberg’e göre, para, Londra merkezli finans hizmetleri grubu Dolfin tarafından yürütülen bir dizi bağış etkinliğinde özel yatırımcılardan alındı. CoinMarketCap’e göre, platformdaki kripto para birimi Waves, yaklaşık 2,63 dolardan işlem görürken çıkan haberlerin yayılmasıyla 4,46 dolara yükseldi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin