Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri
Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Wall Street balinaların Bitcoin pişmanlığı, XRP, TRON, Ethereum, Cardano, IOTA ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Apple’ın kâr potansiyelinden sürpriz bir Ethereum geliştirmesine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Kripto yatırım şirketi Morgan Creek Digital’in kurucusu olan Anthony Pompliano, Warren Buffett’ın Apple yerine Bitcoin’i satın alması gerektiğini söyledi.

Apple’ın borsa fiyatındaki son düşüş, Buffett’in yaklaşık 4 milyar dolar zarar etmesine sebep oldu. Ancak uzun vadede, 2016 yılında teknoloji devine yaptığı 1 milyar dolarlık yatırım şimdi 1.4 milyar dolar değerinde. Fakat eğer Buffett Bitcoin’e yatırım yapmış olsaydı, 1 milyar dolarlık yatırım 8.7 milyar dolar değerinde olurdu. Kripto para biriminin eleştirmenlerinden olan Buffett, Bitcoin’in geçen yılın Mayıs ayında “fare zehiri” olduğunu söyledi.

Ethereum haberleri

Ethereum geliştiricileri, ASIC madenciliği donanımının platformda çalışmasını engelleyecek yeni bir algoritma başlatmaya yakın olduklarını söylüyorlar. CoinDesk’ten gelen bir rapora göre kod şimdi test için uygulanmaktadır.

ASIC donanımı, kripto madenciliğini birkaç büyük şirketin ellerine vermek ve Blockchain merkezileşmemiş doğasını bozmakla suçlanıyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple az önce bir grup Wharton verdi ve kripto ve Blockchain teknolojisine içeriden baktı. Ripple, şirketin San Francisco’daki merkezindeki canlı sunum sırasında, ödeme platformları paketi ve dijital varlık XRP’den bahsettiğini söyledi.

Bu arada, XRP’nin baz çifti olarak varlığı genişlemeye devam ediyor. Singapur’da bulunan kripto borsası Bitrue, TRON’u XRP ile eşleştirdiğini söylüyor. Platformdaki XRP tabanı ile baz alınan 17. Kripto para oldu.

EOS haberleri

Block.one, EOS’un yaratıcısı, işe alım çılgınlığı içinde. Geliştiricilerden yazarlara kadar şu anda 32 açık pozisyonda eleman arıyor.

TRON haberleri

TRON’un platformdaki yerel yönetim uygulamaları hakkındaki en son raporu çıktı.

Raporda, yeni TRON merkezli merkezsiz borsa TRONTrade de dahil olmak üzere TRON DApp ekosistemine yapılan yeni eklemelere bakılıyor.

Cardano haberleri

Cardano Effect podcast, platformdaki yıl sonu incelemesini başlattı. İki saatlik bölüm, 2018’deki platformdaki büyük gelişmeleri içeriyor.

IOTA haberleri

IOTA, Tangle yapısı, platformun işlem depolama ve işleme mekanizması hakkındaki teknik görüşünü yayınladı.

Yeni yayını buradan kontrol edebilirsiniz.

VeChain haberleri

VeChain, platformun teknik yönlerine bakan Deep Dive serisinin yeni bir bölümünü yayımladı.

Bu bölüm, Şangay merkezli Blockchain şirketinin veri, dijital varlık, donanım ve yazılım güvenliği de dahil olmak üzere işletmelere sunduğu bir dizi hizmeti inceliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin