Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri:  Wall Street Analist tavsiyesi, Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, TRON, EOS ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto’nun dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden bazıları üzerindeki potansiyel etkisinden, Square’in Bitcoin’i ana akım haline getirme konusundaki büyük baskılarına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin, Ethereum, Ripple ve XRP haberleri

Wall Street Analisti Lisa Ellis, müşterilerine verdiği tavsiyede, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve XRP’nin Visa, Mastercard ve PayPal gibi yerleşik düzenler üzerinde büyük bir etkisi olabileceğini söyledi.

Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, tavsiyede ayrıca, Ripple’in XRP kullanımının sınır ötesi ödemeler endüstrisi üzerindeki etkisine şu şekilde dikkat çekiyor:

Yaklaşmakta olan bir başka bir endişe de, sınır ötesi kişiden kişiye ve işten işe ödeme piyasalarının, özellikle bu tür ödemeler için uygun olan Ripple ve Veem gibi kripto paralara kaptırılması.”

Bitcoin ve kripto para haberleri

Square, çeyrek yıl kazançlarını açıkladı ve şirketin 2018’de 166 milyon dolarlık Bitcoin sattığı ortaya çıktı.

Şirket tarafından satılan BTC miktarı her çeyrekte bir artış göstererek geçen yılın dördüncü çeyreğinde 52 milyon dolara yükseldi.

TRON haberleri

Önde gelen kripto borsası Binance, TRON CEO’su Justin Sun ile Telegram’da röportaj gerçekleştirdi.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1100867507257102336

Sun, şirketin TRON ağını dosya paylaşım platformu BitTorrent ile entegre etme stratejisinden bahsetti. Sun ayrıca BitTorrent Token’in altı yıllık airdrop planı, TRON’un yaklaşmakta olan hard fork’u ve daha fazlasını anlattı.

Cardano haberleri

Cardano Vakfı platformun geleceği hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Başkan Nathan Kaiser, vakfın gündemini ve Cardano’nun gelişimini ve Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA’nın Bitcoin’le karşılaştırmasını anlattı.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash ve EOS haberleri

Kripto borsası Zebpay, dünya çapında desteklediği altı önemli kripto para birimi için ücretsiz işlem yaptığını açıkladı: BTC, ETH, LTC, XRP, BCH ve EOS.

Yatırımcılar için asgari şart yok ve yatırımcıların günlük yapabilecekleri işlem miktarında bir sınırlama bulunmamakta. Borsa şu anda 131 ülkede hizmet veriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin