Flaş kripto para haberleri: Ünlü analistten devasa yükselişli Bitcoin tahmini! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON ve Cardano haberleri
Flaş kripto para haberleri: Ünlü analistten devasa yükselişli Bitcoin tahmini! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Ünlü analistten devasa yükselişli Bitcoin tahmini! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON ve Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için beklenen bir kopuştan Cardano’nun Etiyopya’daki vaatine kadar, burada Kripto Para Haber’deki en güncel kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Kripto analisti Murad Mahmudov, BTC’nin fiyat aralığını 5.000 doların ortalarında tutabilmesi durumunda mega yükselişin gelebileceğini belirtiyor. Analist BTC’de keskin bir sıçrama ve uzun vadeli bir konsolidasyon sürecini takip edebilecek şiddetli bir kırılmaya işaret ediyor. Kripto boğaları bir Bitcoin rallisi beklerken, ABD Başkanı Donald Trump, Çin’deki tarifeleri artırma tehdidinde bulundu. Kripto analistleri Trump’ın ticaret savaşının Bitcoin’i ve piyasayı nasıl etkileyebileceğini değerlendiriyor. 

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum merkezli geliştirme stüdyosu ConsenSys, Ethereum Blockchain’i üzerinde daha fazla uygulamanın büyümesine adanmış yeni bir web portalı başlattı. Portal, akıllı sözleşme kütüphaneleri, güvenlik araçları, depolama sistemleri ve test ağlarına sahip. Ethereum ağında yeni olan geliştiriciler ayrıca çeşitli kurslar bulabilecek. 

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın yatırım kolu Xpring, web sitesinin yeniden tasarımını başlattı. Yeni düzen, Xpring’in üç ana odak noktası olan XRP Ledger ve Interledger’ın kaynaklarının altını çizer: Bunlar birlikte çalışabilirlik, merkezi olmayan finansman ve ödemeleri içeriyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Bitcoin’in gelecekteki bir kripto parası olarak kalacağına hala inandığını söylüyor. Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano ile The Chain of Off’da görünen Lee, kimsenin pazarın nereye gittiğine dair bir kristal topun olmadığını söylüyor.

TRON (TRX) haberleri

Avrupa’nın kripto para alım satımı yapan online bireysel broker’ı BitPanda, TRON’un (TRX) platforma geldiğini duyurdu. Bu ayın başlarında, BitPanda Twitter’da bir anket başlattı ve kullanıcılara bundan sonra hangi varlığı görmek istediklerini sordu: Tron %44 oyla ilk sırayı aldı. Kullanıcılar artık BitPanda üzerinden TRON ile işlem yapabiliyor.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano’nun kurucusu ve IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Etiyopya’da milyonlarca Afrikalıya finansal hizmetler sağlamak için yeni bir girişim başlattı. Atala olarak bilinen yeni Blockchain temelli uygulama, diğer gerçek kullanım durumlarının yanı sıra oylama, mülkiyet tescili ve tedarik zinciri yönetimi için de kullanılacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin