Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri:  Twitter CEO’sunun Bitcoin portföyü, XRP, TRON, Ethereum, IOTA, Nano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir sosyal medya devinin kripto işletmelerinden Nano’daki bir güvenlik korkusuna kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Twitter CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin’e olan sevgisini ilan ederek kripto portföyünü açıkladı. Twitter ile ilgili bir soruya yanıt olarak, Dorsey BTC’ye girmeye karar verdiğini ve neden bunu yaptığını anlattı.

Ne kadar Bitcoin sahibi olduğu sorusuna, Dorsey tek bir kelime ile cevap verdi: “Yeterince.”

Ripple ve XRP haberleri

Brezilyalı sınır ötesi ödeme şirketi Remessa Online, Ripple ile ortaklık kurduğunu ve sınır ötesi ödeme çözümü için XRP kullanacağını açıkladı.

Remessa, Brezilya Merkez Bankası tarafından akredite edilmiştir. Şirket, XRP’yi, dijital varlıkları uluslararası transferleri güçlendirmek için kullanmayı planlıyor.

Ethereum haberleri

Google, geliştiricilerini Ethereum’da merkezi olmayan uygulamalar oluşturması için teşvik ediyor. Forbes tarafından bildirildiğine göre, teknoloji devi Blockchain ve kripto alanına geçme yollarını araştırıyor.

Bu arada, Google, güvenliği artırmak için 2018’de bir tane olmak üzere Blockchain ile ilgili sayısız patent başvurusunda bulundu. Şirket ayrıca geliştiricilerini Ethereum Blockchain üzerine uygulama geliştirmeye itiyor ve Google’ın girişim kolu GV, kripto girişimlerine önemli yatırımlar yapıyor.

IOTA haberleri

IOTA ekibi aylık Qubic durum güncellemesini yayınladı. Protokol, küresel ölçekte dağıtılmış hesaplama ve akıllı sözleşmeler sağlayarak IOTA’nın kabiliyetlerini büyük ölçüde geliştirmek üzere tasarlandı.

Nano haberleri

Nano ekibi, platformun bir güvenlik açığını atlatmasından sonra tamamen güvenli olduğunu söylüyor. Olay, salı sabahı, Binance’deki hodlerların beklenmedik Nano mevduatlarını boşaltmaya başladığı gün anlaşıldı.

Nano, sorunun kesin çözüldüğünü ve her şeyin yolunda olduğunu şu şekilde söyledi:

Sorun v17.1’e yükseltilmemiş az sayıdaki node yerelleştirildi ve ağda %51 saldırısı olmadı. V17.1 yükseltme yolunu önerildiği şekilde listeledik.

TRON haberleri

TRON’un BitTorrent Tokeni (BTT) şu anda Bittrex International’da listelendi. Borsa, yaklaşmakta olan BTT Airdrop’ı da destekleyeceğini söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin