Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Tayland’da Bitcoin yeni bir rekor imza attı! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, Cardano ve TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin satın almak için çılgınca bir hareketten Ethereum’daki oyun tokenlerine yeni bir güç katmaya kadar burada Kripto Para Haber’deki en güncel haberlerle gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Tayland’daki Bitcoin işlem hacmi,  peer-to-peer ticaret platformu LocalBitcoins’te %250 arttı. Geçen hafta ülkede, 2,2 milyon dolar tutarındaki işlem hacminde 417 adet Bitcoin kaydedildi.


Kaynak: Coin.dance

Tayland’daki Bitcoin işlem hacmi,  peer-to-peer ticaret platformu LocalBitcoins’te %250 arttı. Geçen hafta ülkede, 2,2 milyon dolar tutarındaki işlem hacminde 417 adet Bitcoin kaydedildi.

Ethereum (ETH) haberleri

Gode ​​Unchained, oyun içi varlıklara gerçek mülkiyeti getirmek için fungible  tokenler (NFT) kullanan Ethereum Blockchain üzerinde rekabetçi bir kart oyunudur. Gode ​​Unchained’in geliştiricileri oyuncular ve geliştiriciler için NFT kullanımını nasıl ölçeklendirdiklerini açıkladılar.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla, Facebook’un mobil tüketiciler için ödemeleri sürtünmeden çıkarmak için Blockchain teknolojisini nasıl kullanabileceğini anlatıyor. Birla, Facebook’un müşterilerin e-ticaret ödemeleri ve uygulama içi ödemeler için yeni süper uygulamaya fon yüklemelerine yardımcı olmak için Blockchain tabanlı bir ödeme hizmeti kullanarak bir sonraki ‘süper uygulamayı’ oluşturmaya hazır olduğunu söyledi.

Litecoin (LTC) haberleri

Blockchain arasında birlikte çalışabilirliği sağlayan bir çapraz zincir teknolojisi olan Quanta, şimdi Litecoin için destek sunuyor. Kripto para ağı hem LTC/BTC hem de LTC/ETH pazarları oluşturdu.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Coinsquare az önce Stellar Lumens (XLM) desteğini açıkladı. XLM fiat veya kripto için satın alınabilir ve satılabilir. Platform şimdi 10 kripto para birimi sunuyor.

TRON (TRX) haberleri

Kripto para borsası Huobi DM, bir milyon TRX değerinde hediye verdi. Bu, düzenli yatırımcılar ve VIP müşterileri için üç kademeli ödülden oluşuyor.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, YouTube’da yeni bir video yayınladı. Konular arasında Hoskinson’un Bitfinex iddiaları, Cardano (ADA) ve yakın tarihli IOHK zirvesi hakkındaki düşünceleri, Etiyopya’da yayınlanan Haskell kursuna erişimi, Windows’ta destek alması ve proof of stake protokolünün geleceği var.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin