Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Satoshi Nakamoto’nun kim olduğu, XRP’nin büyümesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizemli Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’ya dair yeni bir teoriden Ripple için büyük bir haykırışa ve XRP’yi artırma çabalarına kadar, burada kripto dünyasındaki bazı hikayelere bir göz atıyoruz. İşte flaş kripto para haberleri…

İşte flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Bitcoin kod tabanının orijinal geliştiricilerinden biri, kendini Satoshi Nakamoto olarak adlandıran Bitcoin’in yaratıcısı kimliğiyle ilgili bir teoriye sahip. Jeff Garzik, Bloomberg’e Satoshi Nakamoto’nun kim olduğunu şu sözlerle anlattı:

Benim kişisel teorim, onun Floridian Dave Kleiman olduğu yönünde. Kodlama stiliyle eşleşiyor. Bu beyefendi kendi kendini eğitti. Ve Bitcoin kodlayıcısı, çok ama çok zeki, fakat klasik olarak eğitilmiş bir yazılım mühendisi değil.

Eski bir Florida şerifinin bilgisayar uzmanı olan Kleiman, 2013’te öldü. Kleiman’ın varisleri milyarlarca dolarlık Bitcoin ve fikri mülkiyet hakkını ele geçirdiği iddia edilen Avustralyalı Craig Wright’ı dava ediyor. Wright ise iddiayı reddediyor.

En büyük Ethereum borsaları, işlem hacimlerini kaybediyor

Ethereum haberleri

Ethereum’un bir  blog gönderisinde en son haftalık güncellemeler açıklandı. Bu haftaki baskıda Maker, Augur, Chainlink ve SingularDTV gibi birçok Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemeleri ve haberler yer alıyor.

Ripple (XRP), tasarladığı ödeme sistemini Blockchain’de güçlendirecek

Ripple ve XRP haberleri

Forbes, Ripple’ın Xpring Vanessa Pestritto’nu, risk sermayesi dünyasında yükselen bir yıldız olarak adlandırıyor. Şirket, XRP tokenini ve XRP defterini kullanan girişimcilere yatırım ve hibeler sağlama misyonu ile Mayıs ayında Xpring’i başlattı.

Bu arada, yeni istatistikler popüler XRP Tip Bot’un ne kadar  kullanıldığını gösteriyor.  Federal Kredi Birliği’nin CTO’su Bob Bender’a göre, kullanıcıların XRP’yi Reddit, Twitter ve Discord’taki kişilere aktarmalarını sağlayan platform, geçen ay %9’luk bir artış kaydetti.

niTRON Summit etkinliği, TRON ekosistemini insanlar ile buluşturacak

TRON haberleri

TRON (TRX) TronScan’da yeni bir merkezi olmayan borsa (DEX) başlattı. Kullanıcılar girmek için TronScan’daki “DEX” sekmesine tıklayabilirler. Kullanıcılar TRX cüzdanını borsaya bağlayabilir veya yeni bir tane oluşturabilirler. 

huobi nano

NANO haberleri

NANO,  Nano ağında en fazla çıkan en iyi sürümlerden biri hakkında ayrıntılı bir genel çalışma yayınladı. Boulton güncellemesi “node yazılımı, RPC, geliştirici cüzdanı ve test ortamı için iyileştirmeler içeriyor. Bu geliştirmeler, resmi sürümden önce değişebilir ve sürümde herhangi bir değişiklik kaydedilebilir.

Huobi, Verge (XVG) tokenini platformuna ekliyor

Verge haberleri

Verge, iOS, Android ve masaüstü cüzdanlarında büyük bir güncelleme başlatıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin