Bitcoin günlük işlem sayısı son iki yılın en düşük seviyesinde
Yatırımcılar endişeli: Binance kapalı olduğunda Bitcoin nasıl etkilenecek?

Flaş kripto para haberleri: Ripple gelişmeleri, Bitcoin Lightning Network ağındaki İlerleme, SEC’in yeni kripto yasası, Ethereum, Çin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin Binance Borsası’nda baz birimi olarak genişlemesiyle ilgili yeni detaylardan Bitcoin Lightning Network’teki benzersiz bir açık artırmaya kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Dünyanın en ucuz müzayedesinde ne olabilir, görünüşe göre Lightning Network kullanılarak en düşük Bitcoin teklif sahibine bir sanat eseri satıldı.

Reddit kullanıcısı Cryptograffiti, 0.000000037 dolara “Black Swan” adında küçük bir sanat eseri aldığını söyledi. Lightning Network, kullanıcıların Bitcoin’i transfer edebilme hızını önemli ölçüde artırmak ve yüksek hacimlerde süper küçük mikro ödemeler göndermeyi mümkün kılmak için tasarlanmış ikinci bir katman çözümüdür.

Ripple ve XRP haberleri

Temel baz birimi olarak XRP’yi ekleyeceğini açıkladıktan sonra, Binance, eşleştirilecek ilk iki kripto parayı açıkladı. Binance’in resmi Twitter hesabına göre, TRON ve ZCOİN şimdi XRP ile eşleştiriliyor.

Bu arada, Ripple yeni yılda 2018’de sınır ötesi ödemelerini ve XRP’nin büyümesini sağlayan bir dizi duyuru yayınladı. XRP’nin toplam arzının yaklaşık %60’ını elinde tutan Ripple, dijital varlıklarını ödeme çözümü xRapid’de kullanacak.

Ethereum haberleri

Manhattan’daki bir binanın tamamı Ethereum platforunda tokenleştirilmek için proje bazında yakından inceleniyor. 36.5 milyon dolarlık bina için, “dünya çapındaki yatırımcılar binanın karşılayabileceği kadarına yani çok veya az payına sahip olabilirler” açıklaması yapıldı. Yani binanın belirlenen paylarına Ethereum ve kripto para ödeyerek sahip olabilirsiniz.

SEC haberleri

SEC’in yeni yaklaşımı: Eylem yok!

SEC dijital varlıklar hakkında daha fazla araştırma yapma kararı aldı ve yeni teknolojiyi daha çok araştıracak. SEC, yeni dönemde daha açık ve daha dikkatli olacak, bunun için kendine yeni liste belirledi. Listenin başında tahin edileceği gibi kripto paralar bulunuyor. Bu kararla belirsizlikler ortadan kalkacak ve belenen düzenlemeler daha hızlı çıkacak.

Cardano haberleri

Charles Hoskinson tatilde bir sürpriz yaparak bir video yayınladı. Cardano‘nun kurucusu platformun geleceği, yeni işe alımlar ve Blockchain şirketi IOHK’da neler olduğu hakkında son gelişmeleri paylaştı.

Çin sıralaması haberleri

Çin, 2018 için son kripto sıralamasını yeni yayınladı. EOS ve Ethereum halen sırasıyla birinci ve ikinci sıradalar. GXchain, üçüncü olarak BitShares’in yerini aldı. Komodo, Ontology, NULS, Nebulas, BitShares, NEO ve Steem dördüncü ile 10. sırada yer aldı. Bitcoin ise 18’inci sırada kendine yer buldu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin