Bitcoin ve kripto para haberleri
Bitcoin ve kripto para haberleri

Flaş kripto para haberleri: Piyasadaki kan gölüne rağmen boğa koşusuna işaret eden Binance CEO’su, Asya’ya genişleyen Ripple ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki kan gölüne rağmen boğa koşusuna işaret eden Binance CEO’su, Asya’ya genişleyen Ripple ve daha fazlasını içeren flaş kripto para haberleri karşınızda….

Bitcoin ve kripto para haberleri

Binance CEO’su Changpeng Zhao son yorumları iki katına indirdi ve  bir Bitcoin boğa koşusunun yakında olduğu söyledi. CNBC’nin Crypto Trader’ında görünen Zhao, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin boğa koşusunu neyin katalize edeceğini bilemem ama bunun gerçekleşeceğinden eminim… Er ya da geç, bir şey onu tetikleyecek.

CZ, bir tweet içinde bunun ne zaman olacağını ya da katalizörün ne olacağı hakkında hiçbir fikri olmadığını yineledi. Zhao, konuya yönelik şunları söyledi:

Bunu bir kez ve hep birlikte söyleyeceğim. Bir boğa koşusu, bir ayı koşusu, sonra boğa, ayı, boğa, ayı ve boğa tarafından takip edilecek…

Önem sıralarına göre Ethereum DApp'ları

Ethereum ve Maecenas hikayeleri

Merkezi olmayan sanat yatırım platformu Maecenas, Picasso’nun Ethereum tabanlı ERC721 ve ERC20 tokenlerini kullanarak bir sanat eserini sembolize edeceğini söyledi. Maecenas konuya yönelik şunları söyledi:

Bir şaheseri tokenize ediyoruz ve tabloyu sürekli olarak erişilemez hale getiriyoruz. Fiziksel resmin herhangi bir nihai yayın tarihi, ancak asgari miktarın geleceğe iyi geçmesinden sonra, token sahipleri tarafından bir oylama işlemi ile kararlaştırılabilir.

Açık artırma süreci Maecenas teknolojisi kullanılarak yürütülecek. Yeni oluşturulan dijital varlık, türünün ilk örneği, dijitalleştirilmiş resimler için tek bir ERC721 tokeni olarak temsil edilecek. Belirli sayıda ERC20 tokeni, fiziksel varlıktaki paylaşılan mülkiyeti ayrı ayrı temsil edecek.

Bu yılın başlarında Maecenas, Andy Warhol’un 5,6 milyon dolarlık bir resmiyle “14 Küçük Elektrikli Sandalye (1980)”nin tokenize edilmesini sağladı. Bu da onu Blockchain teknolojisi kullanılarak tokenize edilmiş ve satılan ilk milyonlarca dolarlık sanat eseri haline getirdi. Platformda Picasso’nun belirleyici olduğu bir kelime yok. Açıklamaya göre, özel detaylar Aralık ayında açıklanacak.

Ripple ve XRP hikayeleri

SBI Ripple Asia, Singapur’daki Fintech Festivali’nde Ripple’ın xCurrent tarafından desteklenen gerçek zamanlı ödeme uygulamasını gösteriyor. Bu arada, kripto destekli krediler platformu Nexo, Ripple’ın XRP-powered xRapid’inin şirket için uygun olup olmadığını araştırıyor. Kurucu ve yönetici ortak Antoni Trenchev, bu konuda Twitter’da duyuruyu yaptı.

TRON hikayeleri

TRON’un yeni Blockchain’leri artık 15 ademi merkezileştirilmiş oyuna sahip ve çalışıyor. Tron.app’ta tam listeye  göz atabilirsiniz.

Cardano Vakfı yönetimindeki değişiklikler

Cardano hikayeleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano Vakfı’ndan IOHK’nın ayrılmasından sonra Cardano Vakfı başkanı Michael Parsons’ın istifasını memnuniyetle karşıladı. Hoskinson, iç gelişmelerin Cardano’yu yerli kripto para birimi ADA için en iyi işini yapmasını sağlayan teknoloji ve mühendislik şirketini açacağını söyledi.

Power Ledger hikayeleri

Blockchain startup’ı Power Ledger, eşler arası yenilenebilir enerji ticaret platformunu kurulacak. Amerikan PowerNet Başkanı Scott Helm, konuya yönelik şunları söyledi:

Aşırı güneş enerjimizi şebekeye dökmek yerine, komşularımıza temiz ve sürdürülebilir bir güç sağlayabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Power Ledger’ın P2P platformu, tüm katılımcıların tekliflerini optimize edecek.

IOTA hikayeleri

Bosch, IOTA ile olan ortaklığını ve teknolojiyi nasıl kullanacağını açıklıyor. Bosch konuya yönelik şunları söyledi:

Bosch XDK (Cross Domain Development Kit), hayal edebileceğiniz her türlü kullanım durumu için programlanabilir bir sensör cihazı ve Nesnelerin İnterneti (IoT) prototipleme platformu. Dahası, güçlü bir sensör node’si çözümü olarak kullanılabilir. Son teknoloji ürünü MEMS sensör teknolojisi, WiFi, BLE, bir SD Kart Yuvası ve kullanıma hazır yazılım paketlerini bir araya getiriyor. Bu, hemen hemen akla gelebilecek herhangi bir IoT uygulamasının uygulanmasına olanak sağlar.

Bosch, Bosch XDK’nın ne amaçla kullanılacağını şu sözlerle anlatıyor:

XDK, tüm programlama deneyim seviyelerindeki insanlar için geliştirildi ve gerekli bilgi materyali tüm kullanıcılar için ücretsiz. Bu bağlamda, XDK’yı kullanarak bir startup noktası olarak farklı projeleri takip etmenizi sağlar. Basitçe söylemek gerekirse: Bosch XDK, belirli gerçek zamanlı verileri toplamak ve IOTA Veri Pazarı aracılığıyla satmak için kullanılabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin