BCHZ18 üzerinde Bitcoin Cash ABC forku etkisi
BCHZ18 üzerinde Bitcoin Cash ABC forku etkisi

BitMEX, Bitcoin Cash hard forku için tercihini yaptı: Bitcoin Cash ABC

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi borsası BitMEX, Bitcoin Cash ABC fiyatını kullanarak sözleşmeleri tekrar düzenleyecek. Birkaç gün önce BitMEX tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre, şirket Bitcoin ABC fiyatına dayalı BCHZ18 sözleşmesini düzenleyecek. Ek olarak sözleşmeye, Bitcoin SV’nin değerini dahil etmeyecek.

BCHZ18 üzerinde Bitcoin Cash ABC forku etkisi

Bitcoin Cash’in (BCH) yaklaşan hard forku, bazı borsalarda zaten sorunlar oluşturuyor. BitMEX, Bitcoin SV’den ziyade Bitcoin Cash ABC fiyatını kullanarak sözleşmeleri tekrar düzenleyecek. Bitcoin Cash 15 Kasım’da hard forku deneyimleyecek.
Bitcoin Cash taraftarları hangi tarafın destekleneceği konusunda bölündü. İki teklif var, Bitcoin ABC veya Bitcoin SV. Bitcoin ABC kripto madencilik devi Bitmain tarafından destekleniyor. Bitcoin SV, kendi kendini Satoshi Nakamoto ilan eden Craig Wright tarafından destekleniyor. BitMEX konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin Cash’in 15 Kasım 2018’de hard bir fork yükseltmesi yapması bekleniyor. İlişkili müşterileri Bitcoin ABC ve Bitcoin SV olmak üzere iki uyumsuz hard fork yükseltme teklifi var. Uzlaşma sırasında, BCHZ18 sözleşmesi herhangi bir bölünmenin Bitcoin ABC tarafında bir fiyat üzerinde duracak ve Bitcoin SV değerini içermeyecek.

Hard fork, Bitcoin Cash’in fiyatını sert yükseltti

BitMEX BBCHXBT Endeksi Polonize, Binance ve Kraken tarafından sağlanan bilgileri içeriyor. Hepsi kripto dünyasında tanınmış borsalar. Kripto para borsaları, kullanıcılara hard fork sırasında ne yapmaları gerektiği konusunda net bir açıklama sağlamaya başlıyor. BCH’yi fork zamanında tutan yatırımcılar, yeni zincirlerde aynı miktarda kripto para alacaklar.
Bu, Bitcoin Cash’in son haftalarda havaya uçmasının nedenlerinden biri. Bu sanal para biriminin fiyatı sadece birkaç gün içinde %50 artışla 420 dolardan 630 dolara yükseldi. Bitcoin Cash’deki fiyat artışı, piyasadaki kripto paraların çoğunda küçük bir pozitif hareketi tetikleyerek tüm piyasayı da etkiledi.

BitMEX, ForkMonitor.info sitesini açtı

Bir kaç gün önce, BitMEX Araştırma olarak bilinen yeni bir web sitesi açıldı: ForkMonitor.info. Bu sitede, kripto para borsaları sektöründe yaklaşan hard forklar hakkında gerekli tüm bilgileri sağlayacak. Bununla birlikte, Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash’e odaklanılacak. Kullanıcılar, BCH’nin hard forku zamanında nasıl ilerleyeceğini öğrenmek için ilgili borsalarla iletişime geçmeli.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin