Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı
Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı

Flaş kripto para haberleri: Milyon dolarlık Bitcoin balinası, XRP’yi satın almanın yeni ve benzersiz bir yolu ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyon dolarlık bir Bitcoin balinasından XRP’yi satın almanın yeni ve benzersiz bir yoluna ve Ethereum 2.0’ye kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri sizleri bekliyor….

Bugünün flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin haberleri

Balinalar, bu hafta Bitcoin ve kripto para piyasalarındaki çöküşlerin ardından harekete geçerek, dipten satın alan potansiyel büyük oyuncular hakkında soruları gündeme getiriyor. WhaleWatch.io’ya göre, bu haftaki en büyük balina, Binance’den bilinmeyen bir cüzdan için yaklaşık 618 milyon değerinde Bitcoin taşıdı.

Ethereum haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve Prag’daki Devcon4’teki diğer geliştiricilerle yeni bir röportaj yapıldı. Tartışma, Ethereum 2.0’ın temelleri ve önümüzdeki yıllarda Blockchain’de başlatılacak iyileştirmeler üzerine odaklandı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple Siam Ticaret Bankası (SCB), finans kurumu için Ripple’ın teknolojisini nasıl kullanmayı planladığını şu sözlerle açıklıyor:

Hızlı para transferi yapmak, daha kolay ve daha uygun fiyatlı.

Bu arada, fiat – XRP platformu XRParrot resmen başladı. İnternet portalı Avrupa’daki kullanıcıların bir borsa kullanmadan parayı kriptoya dönüştürmelerine izin veriyor.

Bitcoin Cash haberleri

Binance, Bitcoin Cash ABC’yi (BCHABC) ve Bitcoin Cash SV’yi (BCHSV) Bitcoin Cash’in forkunu takiben müşterilerine dağıttığını açıkladı. Önde gelen kripto para borsası alım satım işlemlerinin açılacağını ve her iki tokenin de Bitcoin ve Tether ile eşleştiğini söylüyor.

Bitcoin Cash Blockchain’i iki rakip kripto para ortaya çıkardı

TRON haberleri

TRON, geliştiricileri yeni Blockchain’e taşımak için çalışıyor. Platform, ağdaki DApp’leri nasıl yapılandıracağınızı açıklayan yeni bir kılavuz yayınladı.

EOS haberleri

Block.one’daki geliştirici ilişkileri yöneticisi Serg Metelin, veri güvenliği geleceğinde Blockchain’in rolüyle ilgili yeni bir çalışma yayınladı. Çalışma ayrıca son EOS Hackathon’da kazanan DApps’ı da öne çıkarıyor. Serg Metelin konuya yönelik şunları söylüyor:

Kazanan projeler arasında akıllı sözleşmelerin kara listeye alınmış aktörlerle etkileşim kurmasını engelleyen bir cihaz, bir ‘akıllı’ banka hesabı, üçüncü taraf sağlayıcıların elinden çıkararak kredi kontrolünü basitleştiren bir uygulama ve bir başkasını bağış yapmaya teşvik eden bir cihaz vardı. Genomik verileri güvenli, anonim bir şekilde. Bu fikirlerin gösterdiği gibi, Blockchain teknolojisi ile desteklenen bir dünya, güvenlik ve saydamlığın ayrılmaz olduğu yeniden tasarlanmış bir dijital manzarayı müjdeliyor. Kısa ve orta vadede, sızıntılar, siber saldırılar ve verilerin yanlış yönetilmesi yoğunlaşacak ve bu da gizlilik ve güvenlik konularının ele alınmasını daha acil hale getirecek.

Binance Coin haberleri

BNB meraklısı TarantuloTV, Binance Coin için büyüyen kullanım durumlarını sergileyen Medium’da yeni bir liste oluşturdu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, BNB‘yi benimseyen herhangi bir projeyi pazarlamayı taahhüt ediyor.

IOTA haberleri

IOTA Vakfı geçtiğimiz günlerde, yeni ekip üyelerinden beşini Medium’da duyurdu.

  • Dany Shaanan
  • Wolfgang Welz
  • Luigi Vigneri
  • William Sanders
  • Andreas Penzkofer

IOTA (MIOTA) hakkındaki son gelişmeler

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin