Flaş kripto para haberleri: Max Keizer Bitcoin yorumu, TRON Coin yakma, XRP, ETH ve daha fazlası…
Flaş kripto para haberleri: Max Keizer Bitcoin yorumu, TRON Coin yakma, XRP, ETH ve daha fazlası…

Flaş kripto para haberleri: Max Keizer Bitcoin yorumu, TRON Coin yakma, XRP, ETH ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in geleceği ile ilgili bir yükselişe, Ripple’den yeni bir röportaja ve XRP için daha fazla kabul görmeye kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Wall Street’den Keizer Report’un ev sahibi Max Keizer, Bitcoin’in dünyanın yeni rezerv para birimi olarak ortaya çıkacağına inandığını söylüyor.

Keizer Raporunun son baskısında Keizer, Bitcoin’in fiyat, hash oranı ve zorluk ayarının, herhangi bir merkez bankasına kıyasla çok daha güçlü bir para politikası sağladığını şu şekilde belirtiyor.

Her on dakikada bir çıkan kripto para emisyon programı, Bitcoin’i, dünyanın en sağlam para politikası olan dünyanın merkez bankası yapıyor.

Ethereum haberleri

Yeni bir açık topluluk destekli Ethereum araştırma ve kaynak merkezi EthHub başlatıldı.

EthHub, çaylak ve geliştiricilere, platformda anlama ve inşa etme konusunda sağlam bir temel vermek üzere tasarlandı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, küresel strateji başkanı Marcus Treacher ile yaptığı yeni röportajın geniş bir kısmını yayınladı. Röportaj, bankacılık dünyasını ve gittikçe artan bir dijital dünyaya ayak uydurma mücadelesini vurgulamakta.

Bu arada, Estonya merkezli kripto para borsası CoinMetro, XRP’yi platformuna eklendi. Kullanıcılar XRP’yi doğrudan Euro ile satın alabilir.

TRON haberleri

TRON, sekizinci parti olan Ethereum tabanlı TRX tokenlerini yaktığını ve resmi olarak 182.359.804 tokeni dolaşımdan çıkardığını söyledi.

Coin yakma, TRON’un Ethereum Blokchain’den göç etmesinin son adımlarının bir parçasıdır.

NEO haberleri

NEO ekibi, Çin merkezli Blokchain platformundaki en son gelişmeleri içeren yeni aylık raporunu yayınladı.

Rapor, topluluk büyümesini, röportajları, yeni işe alımları ve NEO’nun kod ve ekosistemindeki gelişmeleri vurgulamakta.

EOS haberleri

EOS tabanlı çok oyunculu mobil oyun Gangster Arena’nın ilk fragmanı çıktı.

Oyun, EOS ile satın alınabilecek ve Blokchain tabanında sabitlenebilecek karakterleri, silahları ve teçhizatı kullanarak dört oyuncuya karşı savaşma imkanı veriyor ve oyunculara oyun içi öğelerin gerçek sahipliği fırsatını tanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin