bloomberg bitcoin tahmni
Bloomberg: “Bitcoin teknik göstergeleri hızlı bir yükselişe işaret ediyor”

Bloomberg: “Bitcoin teknik göstergeleri hızlı bir yükselişe işaret ediyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’a yönelik beklentilerde Bitcoin ve altcoinlerin toparlanmasına yönelik birçok düşünce ve yorum paylaşılıyor. Bloomberg ’ten Vildana Hajric ve Reade Pickert’in yayınladığı son bir makaleye göre ise çok sayıda teknik gösterge/sinyal, kripto değerlemesinde bir ay süren durgunluktan sonra yükseliş işaretleri görülmeye başlandığını gösteriyor.

İki muhabir için, GTI Vera yakınlık uzaklık göstergesi, kripto paranın son haftalarda sert bir şekilde düşmemesi nedeniyle BTC’nin “altı ay içinde en uzun alım serisine” girdiğini gösteriyor. Gösterge, gelecek iki hafta boyunca alım baskısı devam ederse, Bitcoin’in yükselmeye devam edebileceğini ve yılın en düşük seviyesi olan ortalama 3.150 dolardan başlayan yükselişin devam edebileceğini öngörüyor.

Bloomberg Galaxy kripto indeksi de benzer sonuçları ortaya koyuyor

Medyanın ve Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i öncülüğünde bir çaba olan Bloomberg Galaxy Crypto Index de yukarıda belirtilen yönde benzer bir sonuç ortaya koydu. Aslında, Vera C&D, Galaxy Crypto’nun eylül ayından bu yana, kripto paraların bir aylık düşüşün ardından bir mikro ralli gerçekleştirdiğinden bu yana en uzun alım çizgisinin ortasında olduğunu gösteriyor.

Daha önce kripto para konusunda şüpheci bir yaklaşım içinde olan Bloomberg İstihbarat analisti Mike McGlone, bu “rahatlama rallisi” olarak adlandırdığı olası yükseliş hareketini 2018’in vergi sezonunun bitmesinden kaynaklı olabileceğini belirtti. Yine de, bu pazarın “daha ​​uzun vadeli bir ayı piyasası” etkisinde olması nedeniyle bu sıçramanın kısa bir süre sonra sona erebileceğini açıkladı.

eToro analisti piyasanın dip seviyelerde olduğunu savunuyor

Mevcut piyasa koşullarından bahseden eToro’nun şirket içi kripto dostu analisti ve araştırmacısı Mati Greenspan ise teknik açısından “dip seviyesine oldukça yakın olunduğu” yorumunda bulundu.

Greenspan, temel bir bakış açısına göre, Bitcoin ve Blockchain endüstrisi şirketlerinin toplu işe alımlarından dolayı endüstrinin “çok hızlı bir şekilde” yükselmeye devam ettiğini açıkladı. Daha fazla sayıda projenin yayına girmesiyle birlikte de insanların kripto paraların aşağı yönlü eğilimine rağmen, bu sektörde topluca durmaya devam ettiklerini belirtti.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin