Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Blockchain’deki yeni bir kurumsal yatırım turundan Ethereum’un yaklaşmakta olan Constantinople lansmanına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Morgan Creek Digital’in kurucusu, kurumların çoktan kripto para kullanmaya başladığını söyledi.

Anthony Pompliano, kripto varlık yönetimi şirketinin başarılı bir şekilde iki kamu emekliliğinden, bir üniversiteden, bir sigorta şirketinden, bir hastane sisteminden ve özel bir vakıftan 40 milyon dolar fon topladığını söyledi. Fon, Blockchain çözümlerine odaklanan şirketlere yatırım yapacak ve Bitcoin gibi kripto para birimlerinde küçük bir yüzdeye sahip olacak.

Ayrıca Pompliano, Bloomberg’e akıllı paranın ayı piyasası tarafından rahatsız edilmediğini söyledi.

Ethereum haberleri

Ethereum Vakfı geliştirici ilişkilerinden sorumlu Hudson Jameson, platformun Constantinople lansmanı için uygun olduğunu söylüyor.

Jameson’a göre, hard fork hedefte ve başka bug keşfedilmedi. Yükseltme, güvenlik firması ChainSecurity’in son dakikada kritik bir hata olduğunu bildirmesi üzerine geçen ay ertelendi.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Tayvanlı milletvekili Karen Yu ile Salı günü San Francisco’daki merkezinde bir araya geldi.

Bu buluşma, Ripple’in, dünyadaki etkili politikacılara ve düzenleyicilere Blockchain, XRP ve dijital varlıkları tanıtma çabasının bir parçası olarak görüldü.

EOS haberleri

Blok üreticisi EOS Authority, iyi kalpli bir yatırımcının, yanlışlıkla başka cüzdana gönderdiği 103.000 EOS’u iade ettiğini söyledi. CoinGecko’ya göre, yayın sırasında geri alınan fonların değeri 306.940 dolar.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Magical Crypto Friends Show’un son bölümüne katıldı. Bu bölümde, Lee ve ekibi, özel işlemler ve daha fazlası hakkında konuştular.

Stellar Lumens haberleri

Stellar kurucu ortağı Jed McCaleb, kripto varlıkların ödeme endüstrisini nasıl değiştirebileceği hakkında konuşmak için IBM’in Think 2019 adlı paneline katılacak.

Panel Perşembe günü saat 8: 30’da San Francisco’daki Moscone Center’da yapılacak.

TRON haberleri

Ethereum tabanlı oyun Crypto Dungeons, TRON ağına geçiyor. Proje, TRON’un oyun yatırım kolu olan TRON Arcade tarafından finanse ediliyor.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, platformun daha yeni başladığını söyledi.

Yeni bir konuşmada Hoskinson, Blockchain ve kripto tarihi ve potansiyeli hakkında konuşurken, Moğolistan’da Bitcoin’e sahip bir çobanla tanıştığını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin