Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Kripto ve ABD borsalarını harmanlayan yeni bir borsa, ETC saldırı riski, Lee anketi, XRP, TRON, Ethereum ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimini ve ABD borsalarını harmanlayan yeni bir borsanın piyasaya sürülmesinden Litecoin kurucusu Charlie Lee’nin tartışmalı yeni bir anketine kadar, kripto dünyasında çığır açan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

DX. borsa haberleri

Yeni ve çığır açan kripto platformu DX.Exchange resmen açıldı. Estonya merkezli borsa, Nasdaq’taki en büyük 10 şirketin dijital hisselerini sunan ABD hisse senetlerini belirleyen ilk şirket. Platform, MPS MarketPlace Securities’in sahip olduğu gerçek hisse senetlerinin desteğiyle Apple, Amazon, Baidu, Facebook, Alfabe, Intel, Microsoft, Netflix, Nvidia ve Tesla’nın tokenize hisse senetlerini sunuyor.

Borsa aynı zamanda Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, OmiseGo, Enigma, ShareToken ve Digibyte’da listeliyor. Tüm paralar ABD doları ile eşleştirildi. Ek olarak, XRP ve Cardano Japon yeniyle, XRP ve Digibyte ise euro ile eşleştirildi. Şimdiye kadar, platform AB’deki müşteriler için mevcut ve bu yıl ise ABD’ye genişleme planlıyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CTO’su David Schwartz, XRP Ledger’ın dağıtılmış anlaşma protokolünün, şu anda Ethereum Classic’i vuracak olan Blockchain saldırı riskini ortadan kaldırdığını açıkladı.

Schwartz, bir dizi tweet’te, XRP Ledger’in fikir birliği mekanizmasının “istenmeyen bir hard fork’tan kaçınmak için belirli bir güven örtüşmesi” gerektirdiğini söyledi.

TRON haberleri

TRON’un son haftalık raporu çıktı. Raporda, artan sayıda TRON’un merkezsiz uygulaması hakkında bir güncelleme de dahil olmak üzere, platformun en son ilerleme durumu vurgulanıyor.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Magical Crypto Podcast’in yaklaşmakta olan bir bölümünde Bitcoin aşırılık yanlıları ve Bitcoin maksimalistleri olarak adlandırdıkları taraflar arasındaki fark hakkında konuşmayı planladığını söyledi.

Lee, aşırılık yanlılarının Bitcoin’in uzun vadede kalan tek kripto para olacağına inandığını, maksimalistlerin bazı altcoinlerin de iyileşme ihtimaline izin verdiğini söyledi.

Kaç kişi aşırılıkçı olarak tanımladığını bulmak için, Lee Twitter’da bir anket yayınladı. 28.000 oylamanın ardından bilim dışı anketin sonuçları, katılımcıların %9’unun kendilerini aşırılıkçı olarak tanımladığını gösteriyor. Bitcoin Maximalists, katılımcılar ise %48’ini oluşturdu.

Cardano haberleri

Cardano için tam destek Ledger Nano S donanım cüzdanına geliyor.

Cardano (ADA) rallisi başlıyor

Ledger’e göre, bu ay piyasaya sürülecek bir ürün yazılımı güncellemesi, Cardano’nun tam olarak desteklenmesi için gerekli yapı taşlarını içerecek. Cardano için defter desteği, şu anda resmi bir lansman tarihi olmayan GitHub’ta devam eden bir çalışmadır.

PIVX haberleri

Gizlilik para PIVX şimdi App Store’da onaylanmayı başarmış birkaç kripto ürünlerinden biri olduğunu söylüyor. PIVX iOS cüzdanı şu açıklama ile yayına girdi:

Apple, şifreleme para birimi uygulamaları konusundaki yönergelerini sıkılaştırdığından beri, geliştiricilerin Apple App Store’a yeni cüzdanlar ve diğer ilgili uygulamaları edinmeleri giderek daha zor hale geldi. Bir dizi kripto projesinin kullanıcıları, varlıklarını bir iOS cihazında depolamak ve takas etmek için çok para birimli uygulamalara (Coinomi gibi) güvenmek zorunda kaldı.

Ancak, tüm bunlar, dünyanın ilk tamamen isimsiz bir risk kanıtı parası olan PIVX için değişti. Popüler mahremiyet tokeni şimdi kendisini App Store’a özel bir cüzdan uygulaması edinmeyi başarabilen seçkin birkaç projenin arasında buldu. Şimdiye kadar pazar değerine göre en büyük 100 kripto para biriminden sadece 7 tanesi bunu çözmeyi başardı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin