Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini

Flaş kripto para haberleri: Kripto paraların, 278 trilyon dolarlık fırsatı ile Bitcoin, XRP, Ethereum, TRON ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON ağında satış, hisse senetleri ve altının tokenleşmesi, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Kripto para haberleri

Power Ledger’in Blockchain ekonomisti Anya Nova, kriptonun toplumu 278 trilyon dolarlık varlıklardaki tokene dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Nova, güvenlik tokenlerinin vaadini anlatan yeni bir yayında, gerçek faydaların zamanla gerçekleşeceğini şu şekilde söylüyor.

Son birkaç aydır güvenlik tokenlerini yakından takip ediyordum. Bu süreçte oldukça tartışmalı fikirlere maruz kaldım ve oldukça renkli karakterlerle tanıştım. Bazıları güvenlik tokenlerinin bildiğimiz gibi yoksulluğa son vereceğini iddia ediyor. Güzel bir düşünce. Ancak yoksulluk birçok nedene sahip ve yatırım olanaklarına erişim veya bunların bulunmaması, bunlardan sadece biri.

Elbette, güvenlik tokenleri yatırım fırsatlarına erişimi kolaylaştırıyor. Ancak bu nihai hedef olmamalıdır. Önemli olan fırsatların kalitesi. Kötü bir yatırım yapar ve üstüne bir işaret koyarsanız, yine de kötü bir yatırımdır. Kötümser bir görüş, güvenlik tokenlerinin çok kalabalık bir alanda dikkatimizi çekecek birçok işe yaramaz yatırıma yol açacağı yönündedir.

Öyleyse güvenlik tokenleri finansmanı demokratikleştirecek ve milyonlarca yoksulluktan kurtulacak mı? Hayır, en azından hemen değil. Ama yaşadıklarımızı değiştirecekler mi? Kesinlikle. Niye? Çünkü tokenleştirmek için çok fazla şey var: Emlakta 217 trilyon dolar, hisse senedinde 55 trilyon dolar, altında 6 trilyon dolar.

Bitcoin, Ripple ve XRP, Ethereum ve Litecoin haberleri

Ripple destekli mikro ödemeler startup’ından Sabine Bertram Coil, anket sorularını yanıtlamak için insanlara kripto ödeyebilecek yeni bir web uygulaması sunuyor.

Proof of concept (Konseptin ispatı) ILP-Anketler olarak adlandırılır ve katılımcılara XRP, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Paypal ve Venmo’da ödeme için Interledger Protokolünü kullanmak üzere tasarlanmıştır.

TRON haberleri

TRON tabanlı BitTorrent Token (BTT) başlatıldı. BTT, BitTorrent dosya paylaşım platformu ile entegrasyonundan önce Binance Launchpad’de satışa sunuldu. Token, BitTorrent’in 100 milyon kullanıcısı arasında değer aktarmanın genel bir yolu olarak hareket edecektir.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1089925732308905985

BNB ve TRX ile yapılan satışlar 15 dakika sürdü ve 6,85 milyon dolar BTT satıldı. Binance’de bu işlemlerden dolayı, TRON ve BNB’nin yüksek hacimler ile ilk sıralara çıktı.

Dash haberleri

Dash şimdi Binance tarafından desteklenen Trust Wallet’te kullanılabilir.

Dash, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, TRON, Litecoin, Ethereum Classic, GoChain, POA Ağı, VeChain, Wanchain, Callisto, ICON ve TomoChain’e ek olarak cüzdan tarafından desteklenen 14. dijital varlıktır.

Zilliqa haberleri

Güney Kore’nin en büyük kripto borsalarından biri olan Upbit, Zilliqa’nın MainNet token takas işlemine destek verdiğini açıkladı. Zilliqa’nın 31 Ocak’taki MainNet ağa saldırı  olasılığını en aza indirecek bir dizi özellik ve koruma mekanizması içerecek.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin