BTT token satışı
Binance Launchpad BTT token satışı yankıları devam ediyor

Binance Launchpad BTT token satışı yankıları devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTorrent’in BTT token satışı ile  ortaya çıkan tüm heyecanla, Binance Launchpad piyasaya en iyi token süren  platform olarak kendini kanıtlama fırsatı buldu. Ancak ne yazık ki, platform toplumu mutsuz ederek çok önemli olan bu fırsatı kaçırmış gibi görülüyor.

Pek çok kişi BTT ICO’ya katılamadı

Bu token satışı popüler olanlardan biri olduğu için, bu etkinlik için çok fazla heyecan ve satılmak üzere toplam 54 milyar tokenden bir parça isteyen pek çok yatırımcı bekliyordu. Binance Launchpad, BitTorrent ICO’nun işlemlerini yürütmek için tüm özel haklara sahip gibi görünse de, işler Justin Sun veya CZ’nin yürütmek istediği şekilde gitmiş gibi görünmüyordu.

ICO’nun bitmesine rağmen, Binance Launchpad platformu önemli bir deneyim kazandı. Platform düşük miktarlı taleplerde bile tıkandı ve aynı durum Twitter hesabını kullanan CZ tarafından bildirildi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1089904398254239745

CZ, sadece 18 saniye süren bazı sistem sorunlarından dolayı ICO’nun sonuçlandırılmasının 18 dakika sürdüğünü açıkça belirtti.

Çoğu kullanıcının karşılaştığı sorun, “kullanıcı sözleşmesi onayı” düğmesinin önbelleğe alınması/kilitlenmesinden kaynaklandı. CZ ayrıca, ICO’dan önce ekibin stres testlerinin çoğunun satın alma sürecine odaklandığını ve bu düğme konusunun yeterince ele alınmadığını belirtti.

Bunun tamamen teknik bir mesele olmasına rağmen, BitTorrent ICO’yu merakla bekleyen yatırımcılar için işler yolunda gitmedi. Birçok yatırımcı Twitter yoluyla memnuniyetsizliklerini CZ ile paylaştı

Başka bir twitter kullanıcısının iddiasına göre, tüm ICO’yu satın alan yalnızca 339 yatırımcı vardı.

Tron BTT token satışı için yapılan ICO’yu  kaçıranlar için bir airdrop yapacak

Topluluğun ICO’nun yanlış yönetilmesini olumsuz olarak karşılamasından dolayı, Tron ekibi emir girmeye çalışan, ancak satın alma konusunda başarılı olamayan insanlar için küçük bir airdrop yapmaya karar verdi. Toplam sayı ve diğer detaylar ise henüz açıklanmadı.

Görünüşe göre Justin Sun, Binance’nin teknik sorunlarından dolayı oluşan boşluğu bazı airdrop etkinlikleri ile dolduruyor. Ancak launchpad’in çalışmaya devam etmesi ve üzerinde daha fazla token tedavüle çıkarması gerekiyorsa, Binance platformunun  bazı düzeltmeler yapması gerekiyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin