Flaş kripto para haberleri: 273 milyon dolarlık dev ETH balina hareketi, Bitcoin, XRP, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: 273 milyon dolarlık dev ETH balina hareketi, Bitcoin, XRP, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Gizemli Bitcoin balinası, kadınların favorisi Ripple (XRP) ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev bir Bitcoin balinasının gerçek kimliğinden, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in destansı bir yorumuna kadar, kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Toplamda 2,9 milyar dolarlık inanılmaz derecede büyük Bitcoin transferleri tek bir kaynaktan geldi: Coinbase. Çin kripto haber kaynağı 8BTC, yaklaşık 850.000 BTC’lik hareketin 29 Kasım’da ABDli kripto para borsası Coinbase’den geldiğini söylüyor.

Coinbase CTO’su: “Kripto paralar ve Blockchain kurumsallaşmaya ilişkin önemli bir gelişme gösterdi.”

Coinbase 29 Kasım’da resmi blogunda bir duyuru yayınladı. Borsada platformun tüm Coinbase destekli bloklarda hareketlere yol açabilecek planlı bakım çalışması yapacağını bildirdi. Endişelendiren transferler işlemleri de 1 Aralık ile 6 Aralık arasında gerçekleşti.

Ripple (XR) haberleri

Kadınların favori kripto parası Ripple (XRP)

Yeni bir araştırmaya göre kadınlar, Ripple topluluğunda itici bir güç. Ticaret platformu eToro ve patentli tartışma forumu Mumsnet, 1.000’den fazla kadın katılımcıya hangi kripto parayı tercih edeceklerini sordu. Sonuçlara göre, katılımcıların favori kripto parası XRP oldu. Anket sonuçlarına göre kripto para sıralaması şu şekildedir:

  • XRP (%56)
  • Bitcoin (%15)
  • Etherum (%10)
  • Litecoin (%6)
  • Stellar (%3)

Ethereum haberleri

Ethereum’un kısa pozisyonları arttı

Vitalik Buterin, Blockchain’in finans dünyasını iyileştirmekten çok daha fazlasını yapabileceğini söyledi. İddiasını kanıtlamak için, Ethereum’un kurucusu konuyla ilgili 15 ayrı tweet attı. Vitalik Buterin konuya yönelik ilk olarak şu paylaşımı yaptı:

Blockchain’lerin finansal olmayan uygulamaları hakkında kısa bir tweetstorm zamanı. Blockchain ölçeklenebilirliği daha iyi hale geldikçe ve UX iyileştikçe ve ücretler düştükçe, bu durum hikayenin daha büyük parçası olacak.

Litecoin haberleri

Fiat-to-kripto borsası Vertbase platformuna sadece Litecoin’i ekledi. Nispeten yeni olan kripto para borsası, dijital varlıkları ABD doları ile satın almak ve satmak için basit ve güvenli bir yol sağlamak için tasarlandı.

TRON haberleri

Tron, haftalık güncellemelerini yayınladı. Haftalık rapor, ağdaki en yeni teknik gelişmeleri ve toplum çabalarını kapsıyor.

VeChain haberleri

VeChain, platformun teknik yönlerine bakan Deep Dive serisinin yeni bir bölümünü çıkardı. Bu bölüm Şangay merkezli Blockchain şirketinin geliştiricilere sunduğu bir dizi hizmeti inceliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin