Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Dünyanın en zenginlerinin kripto yatırımı, Bitcoin, XRP, TRON, Stellar, Ethereum, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kriptoların gelecekteki büyük bir lig yatırımından XRP’yi kullanan ilk bankaya kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Dünyanın en zengin insanlar sıralamasında 23. sırada bulunan kişi, Bitcoin ve kripton platformu Bakkt’a yatırım yapıyor.

Hong Kong milyarder Li Ka-shing, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi tarafından desteklenen ve girişim sermayesi şirketi Horizons Ventures aracılığıyla desteklenen yaklaşan kripto para birimi fonuna yatırım yaptı. Forbes tarafından yayınlanan yıllık milyarder listesine göre, Li Ka-shing yaklaşık 34.9 milyar dolar değerinde servete sahip.

Bakkt, bu yılın ilk çeyreğinde fiziksel olarak desteklenen Bitcoin futures’larını piyasaya sürmeye ve aynı zamanda fiziksel bir teslimat ve depolama için kurumsal düzeyde düzenlenmiş bir borsa, temizleme ve depolama hizmetlerine başlıyor.

Bu yılın ilerleyen dönemlerinde belirlenen Bakkt’ın ikinci aşaması, Microsoft’un bulut çözümlerini insanların küresel bir ağ üzerinde kripto para birimleri almalarına, satmalarına, depolamalarına ve harcamalarına olanak sağlamak için kullanacak. Planda ayrıca Starbucks müşterileri için kriptoyu ABD dolarına satın alma işlemi yapabilecek bir yol gösterecek.

Ethereum haberleri

Ethereum merkezli geliştirme stüdyosu ConsenSys’in kurucusu Epicenter podcast üzerinden röportaj verdi.

Joseph Lubin, mühendislik ve finans alanındaki geçmişi ve Bitcoin ve Ethereum ile büyülenmesine yol açan olaylardan bahsediyor.

Ripple ve XRP haberleri

Londra merkezli Euro Exim Bank’ın müdürü – Ripple’ın XRP-Powered xRapid ürününü ilk uygulayan banka – teknolojinin sektörde yeni bir servis seviyesi yaratmasına yardımcı olacağını şu şekilde söylüyor:

Global şirketler ve fintech’ler için ticari finansman çözümlerinde lider olarak, yeni ödeme kanalları ve likidite sağlamanın yollarını sunmak için benzersiz bir şekilde yer alıyor. Müşterilerimiz – ister büyük şirketler isterse bireysel göndericiler – tarihsel olarak uygun fonları almak veya işlemleri uygun maliyetli ve zamanında yapmaktan kısıtlanmıştır. Ripple ve seçkin meslektaşlarımızla işbirliği içinde çalışarak rekor sürede hem xCurrent hem de xRapid’i tasarladık, test ettik ve uyguluyoruz ve bunların müşterilerimize getireceği avantajları dört gözle bekliyoruz. ”

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, UFC ile son sponsorluğu hakkında bir rapor yayınladı.

Kapsamlı rapor, sponsorluk tarafından tetiklenen Litecoin’e olan ilginin inceliğine bakarak, Vakfın sürekli olarak benzer girişimler aradığını şu şekilde söylüyor:

Bu ölçülebilir sonuçların bazıları son derece önemli olsa da, bu sponsorluğun LTC için daha önce oluşturduğu fırsatın anlaşılması zor. Son birkaç yıl içinde bazı büyük markaların sürekli ilgisini elimizde tutmaya çalıştığımız için, UFC 232’den bu yana vakıflara ulaşan dünyaca tanınmış markaların ilki.

Tabii ki, her bir ortaklık anlamlı olmayacak, ancak dünyanın büyük kesimleri arasında farkındalığı artırmanın, halkı harekete geçirmenin ya da yeni ve heyecan verici kullanım vakaları oluşturmanın yollarını bulduğunuzda, bunları değerlendirmeye devam edeceğiz. UFC’ye gelince, bu ortaklığı nasıl yeni ve heyecan verici yollarla ilerleteceğimizi tartışmaya devam etmeyi planlıyoruz. Bu geliştikçe, sizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

Stellar Lumens haberleri

Stellar cüzdanı ve merkezi olmayan ticaret istemcisi Stellarport yeni bir cüzdan güncellemesi yayınladı. Gelişmeler, kullanıcıların cüzdan değerlerini platformda sunulan tüm paralar üzerinde kolayca takip etmelerini sağlar.

Kullanıcı arayüzü değişikliklerinin yanı sıra, daha fazla bilgi de ekledik. Bugünden başlayarak, Stellar ağındaki herhangi bir varlıkta, her bir bakiyenizin değerini ve genel cüzdan değerinizi görebilirsiniz.

TRON haberleri

TRON, yeni BitTorrent Token’in (BTT) nasıl çalışacağını anlatan bir bildiri yayınladı. Eşler arası dosya paylaşım platformundaki kullanıcılar, dosyaları başkalarıyla paylaşmak için token ile ödüllendirilecek.

Değer depolaması ve borsa için bir mekanizma sunarak, hizmet talep edenler, hizmet sağlayıcılar ya da her ikisi için büyük ölçüde genişletmeyi hedefliyoruz.

Tüm makaleyi buradan kontrol edebilirsiniz.

VeChain haberleri

VeChain, platformun teknik yönlerine bakan Deep Dive serisinin yeni bir bölümünü yayımladı. Bu bölüm kaldırımlara, yeniden oluşturulmuş hesaplara ve tak ve çalıştır depolama yeniliklerine eğiliyor.

IOTA haberleri

IOTA, yüksek hacimli IOTA tokeni güvenli bir şekilde saklamak için tasarlanan ilk kurumsal düzeyde çoklu imza depolama çözümü sunmak için Crypto Storage AG ile ortaklık kuruyor. Ortaklık ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Bu depolama çözümü, finansal aracıların yanı sıra çeşitli alanlarda önemli ortakların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin