Cebelitarık Blockchain borsası XRP'yi platformuna ekliyor
Cebelitarık Blockchain borsası XRP'yi platformuna ekliyor

Cebelitarık Blockchain borsası XRP’yi platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO’lar için bir kripto para borsası ve pazarı olan Cebelitarık Blockchain Borsası (GBX), Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Dijital Varlık Borsası’na (GBX-DAX) Ripple’nin tokeni XRP’yi yeni bir kripto para olarak eklediğini duyurdu.

Ripple gerçek zamanlı büyük çaplı ödemeler sistemi, döviz ticareti ve havale ağı hizmetlerinde bulunuyor. Bilindiği gibi küresel olarak para transferini kolaylaştırmak için, ağı RippleNet’i kullanır. XRP ise Ripple ekosisteminde kullanılan dijital varlık.

Yazım esnasında, XRP CoinMarketCap’e göre, yüzde 1,98 artışla 0,37 dolardan el değiştiriyordu. XRP, sektördeki en popüler kripto para birimlerinden biri. Şu anda, dolaşımda 40.79 milyardan fazla XRP ile 15.13 milyar dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor.

GSX Genel Direktörü ve Kurucusu Nick Cowan (Cebelitarık Borsası) şunları söyledi:

Ripple Blockchain endüstrisinde önemli bir oyuncu. GSX Grubu’ndaki çalışmalarımızla benzer şekilde, eski finans ve bankacılık yöntemlerini yeniden şekillendirmeyi, ödemeleri blok zincir teknolojisi ile dönüştürmeyi amaçlamaktadır. XRP dünya çapında işlem gören bir token ve GBX-DAX’a katılarak likiditesini ve erişimini daha da genişletecekGBX

Cebelitarık blockchain borsası Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan tam bir lisans aldı

XRP’nin eklenmesi, 2018 Şubat’ta Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası tarafından başlatılan ve bu sayede 27 milyon dolarlık bir ICO’yla başlatılan GBX’te yapılan bir takım değişiklikleri takip ediyor.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında borsaya Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonundan tam bir lisans verildi. Yapılan açıklamaya göre, lisanslı Cebelitarık Borsası, düzenlenmiş bir kripto para borsası unvanına sahip olan ilk ulusal borsa.

Nick Cowan sözlerine şöyle devam etti:

… Bundan sonra, GBX-DAX’ta listelenen varlıklar için sigorta kapsamı sağladık. 2019’a girerken, bu ivme üzerinde GBX-DAX’ta Ripple tokeni XRP’yi listelediğimiz gibi yeni dijital varlıkları ekleyerek gelişmeyi planlıyoruz.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin