Bitcoin Cash (BCH) artık Gemini’de
Bitcoin Cash (BCH) artık Gemini’de

Bitcoin SV sınıfta kaldı: Bitcoin Cash (BCH) ise Gemini’de listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss kardeşlerin sahibi olduğu kripto para borsası Gemini, Bitcoin Cash (BCH) ticaretini destekleme planlarını açıkladı. Kullanıcılar, 8 Aralık Cumartesi gününden itibaren Gemini hesaplarına para yatırabilecekler. BCH ticareti ise borsada 10 Aralık Pazartesi günü başlayacak.

Bitcoin Cash (BCH) artık Gemini’de

Gemini, son BCH hard forku sonrasında borsanın sadece şimdilik Bitcoin ABC ağını (BCH olarak listelenecek) destekleyeceğini ve Bitcoin SV ağını desteklemeyeceğini söylüyor. Gemini’den VP Eric Winer, konuya yönelik şu ifadeleri kullandı:

Gelecek haftalarda ya da aylarda Bitcoin SV’yi değerlendirmeye devam edeceğiz ve gelecekte Bitcoin SV’nin para çekme ve/veya alım satımını desteklemeyi seçebiliriz. Bitcoin SV (BSV) gibi desteklemediğimiz bir Blockchain üzerinden Gemini’ye gönderilen herhangi bir kripto para birimi geçersiz olacak ve geri alınamayacak.

Borsa, BCH ticareti ve saklama hizmetleri sunacak

BCH, Litecoin, Bitcoin, Ether ve Zcash’e ek olarak Gemini’de listelenen beşinci dijital para birimi. Gemini şu anda BCH’yi bu para birimleri ve USD ile bir ticaret çifti olarak sunuyor. Borsa, BCH ticaret ve saklama hizmetleri için New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYSDFS) onay alındığını açıkladı. Bitcoin ABC ve Bitcoin SV, Bitcoin Cash ağının ikiye bölünmesi ile ortaya çıkan iki kripto para.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin