Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev kripto balinalarının Bitcoin, Ethereum, Ripple ve EOS transferlerinden, Ripple’ın devasa XRP satışına kadar burada Kripto Para Haber’deki en iyi kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Kripto balinaları, varlıklarını kripto para borsası Bitfinex’ten çekmeye devam ediyor. Bitfinex ve Tether krizinin  25 Nisan’da patlak vermesinden bu yana, New York Başsavcısı tarafından detaylandırılan dolandırıcılık iddiaları ile borsadan büyük çıkışlar oluyor. Büyük balina gözlemcilerine göre borsadan piyasaya yaklaşık 243 milyon dolar geçiş yapıldı. İşte detaylar:

Yeni mahkeme belgelerinde, Tether’ın (USDT) arkasındaki şirket için çalışan avukatlar, daha önce bildirildiği gibi, stablecoin’in %100 yerine nakit rezervleri tarafından yalnızca %74 oranında desteklendiğini söylüyor. Bazı kripto etkileyicileri, CNBC analisti Ran NeuNer de dahil olmak üzere endişelerini dile getiriyorlar. Pazar günü Tether, fonlarının Bitfinex’teki 850 milyon dolarlık zararı karşılamak için kullanıldığı iddiasını reddetti.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum Vakfı sitesinde, tam bir revizyon başlattı. Vakıf, yeni geliştiriciler ve kullanıcılar için topluluk tarafından oluşturulmuş bir kaynak portalı sunmaya odaklandığını söyledi.

Ripple (XRP) haberleri

The Block’a göre Ripple, 2016’dan bu yana toplam 890 milyon dolar değerinde XRP sattı. Bu fonların, %34’ü kripto borsalarına, %66’sı kurumsal katılımcılara satıldı. Şirketin en yeni XRP Piyasaları Raporu, Ripple’ın bu yılın ilk çeyreğinde XRP’de 169 milyon dolar sattığını gösteriyor.


Kaynak: Ripple

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin Vakfı’nın ortaklık koordinatörü Andrew Yang’dan Litecoin hakkında bir bilgilendirme kitabı şu anda Amazon’da. Bu kitapta, Litecoin kurucusu Charlie Lee’nin öne çıktığı belirtiliyor.

TRON (TRX) haberleri

Binance, eşler arası dosya paylaşım platformu BitTorrent’te bir ödül sistemini güçlendirmek için kullanılacak TRON tabanlı BitTorrent Token (BTT) hakkında kurumsal düzeyde bir araştırma raporu yayınladı.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Bad Crypto Podcast ile röportaj için oturdu. Hoskinson, Cardano’nun neden Haskell programlama dili üzerine kurulduğunu, IOHK’ın en yeni kurumsal Blockchain projesi Atala’yı ve neden Blockchain ve kripto para biriminin dünyayı değiştireceğine inandığını anlatıyor.

IOTA (MIOTA) haberleri

IOTA, Qubic Computation Model hakkında yeni bir açıklama yayınladı. Qubic, küresel ölçekte dağıtık hesaplama ve akıllı sözleşmeler sağlayarak IOTA’nın yeteneklerini büyük ölçüde geliştirmek üzere tasarlandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin