Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü
Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü

Flaş kripto para haberleri: Çarpıcı Bloomberg Bitcoin raporu,Ethereum hard forku, XRP, TRON, Stellar, , Litecoin, ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatındaki potansiyel bir sismik değişimden, XRP’nin bir güvenlik olup olmadığına dair tartışmaya kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Teknik bir gösterge Bitcoin fiyatında yakın ve önemli bir değişikliğe işaret ediyor. Bloomberg’e göre GTI VERA Bantları Göstergesi, Bitcoin’in büyük bir hamlenin eşiğinde olabileceğini gösteriyor. Hareketin BTC’nin 4.000 dolarlık temel seviyenin üstünde veya altında olup olmadığı ise net değil.

Kripto hedge fonu Ikigai’nin kurucusu Travis Kling, Bitcoin’in tabanını bulduğundan şüphelendiğini söyledi. Şüphelerini şu sözler ile aktardı:

Bitcoin tabanının olması pek mümkün değil. Kesinlikle fikrimi değiştirmeye istekliyim, ancak kanıtların üstünlüğü, daha yükseğe çıkmadan önce daha düşük seviyeleri göreceğimize inanmamızı sağlıyor.

Ethereum haberleri

CoinGecko yakın zamanda gerçekleşecek olan Ethereum yükseltmesi Constantinople için geri sayım saatini başlattı.

Ethereum’un Constantinople hard forku ve madencilik

Ağ verimliliğini optimize etmek ve Ethereum’un madenci ödüllendirme politikasını değiştirmek için tasarlanmış sistem genelinde yapılan revizyon, yaklaşık altı gün içinde piyasaya sürülmek üzere ayarlandı.

Ripple ve XRP haberleri

EToro kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, XRP’nin güvenlik olarak sınıflandırılması gerektiğine inanmadığını şu sözlerle söyledi:

XRP benim görüşüme göre bir güvenlik değildir. En iyi anladığım, XRP’nin mantıksal olarak bir yardımcı token olduğudur. Tabi ki SEC olayları farklı görebilir.

Ripple, XRP’yi kayıtsız bir güvenlik olarak satarak şirketi devlet ve federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekle suçlayan birkaç sınıf dava ile karşı karşıya getirdi. Crypto Briefing tarafından bildirildiği üzere Greenspan, uzun vadede XRP’de yükselişinin devam edeceğini belirtti.

Stellar Lumens haberleri

Stellar tabanlı mikro ödemeler başlangıcı SatoshiPay, şimdi Stellar ağını güçlendirmek için yeni bir grup onaylama düğümüne sahip olduğunu şu şekilde duyurdu:

SatoshiPay,  Stellar ağının merkezsiz ve esnekliğini daha da desteklemek için ağın küresel olarak dağıtılmış ilk tamsayı node kümesini çalıştırmaya başladı. Ayrıca, halka açık tarih arşivleri ve genel muhasebe sorgulaması için en hızlı kullanılabilir API ile tüm geçmiş muhasebe işlemlerinin bir veri tabanında toplanacak.

Iowa (ABD), Frankfurt (Almanya) ve Singapur: Dünya genelinde dağıtılan tamamen yeniden tasarlanmış bir tam Stellar onaylayıcı nodesi başlatarak birkaç gün önce yükseltmemizi tamamladığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin haberleri

Binance ve TrustWallet’te ekibi, hem iOS hem de Android’de Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin’e destek verdiğini açıkladı.

Cüzdan ayrıca Ethereum ve tüm Ethereum tabanlı ERC20 tokenlerinin yanı sıra Ethereum Classic, GoChain, POA Ağı, VeChain, TRON, Wanchain, Callisto, ICON ve Tomochain’i de destekliyor.

TRON haberleri

Rekabetçi Blockchain tabanlı oyun TRONGoo, ilk üç ana blokta (TRON, EOS ve Ethereum) en popüler dağıtılmış oyun uygulaması oldu.

Oyun başlangıçta Ethereum için geliştirildi, ancak geliştiricileri ağın artan işlem hızından yararlanmak için TRON’a aktarmaya karar verdi.

IOTA haberleri

IOTA Tangle’ye dayanan DXC Teknolojisinden yeni bir konsept kanıtı videosu çıktı. Videoda IOTA tabanlı bir araç şarj istasyonu prototipi gösteriliyor.

IOTA, otomobil endüstrisi için dağıtık defter çözümleri oluşturmak için birkaç şirketle çalışıyor. Nisan ayında, akıllı şarj şirketi ElaadNL, IOTA’nın makineden makineye iletişim ve bir şarj istasyonu ile araç arasında ödeme yapmak amacıyla dağıtık defterini kullanmak için tasarlanan kendi IOTA tabanlı şarj istasyonu prototipini kurdu.

QTUM haberleri

Merkezi olmayan platform Qtum, ilk atomik swap işlemini Bitcoin ile gerçekleştirdi. Atomik çapraz zincir takas iki ayrı Blockchain’de iki işlem yapılmasına izin verir. Üçüncü bir taraf olmadan aynı anda tamamlanabilir veya iptal edilebilirler. Yapılan açıklama şu şekilde:

Kripto para birimi teknolojileri ve pazarları olgunlaştıkça, atomik swap zincir takas işlemleri daha fazla uygulama senaryosuna sahip olacak. Örneğin, bu teknolojiyi kullanarak Blockchain’debulunan büyük miktarda ücret talep edecek merkezi borsalara gerek kalmadan kripto para birimlerinin zincirler arası alışverişi tamamlanabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin