Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Büyük Bitcoin tahmini, XRP, Ethereum, Litecoin, TRON, Cardano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir girişim kapitalistinin Bitcoin (BTC)’in potansiyeli mevcut görüşünden, Litecoin’deki yeni desteğe kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Pazartesi gününden bu yana, dünyanın önde gelen kripto para birimi, 3.746 dolardan 3.994 dolara yükseldi ve CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre toplam kripto pazarını kabaca 10 milyar dolar yükselterek, 125.8 milyar dolardan 135.1 milyar dolara ulaştırdı.

Bitcoin’in erken yatırımcılarından olan milyarder girişimci Tim Draper, Bitcoin’in daha önce erken yatırım yaptığı üç mega şirket olan, Tesla, Hotmail ve Skype’den daha büyük olacağını söyledi.

Geçen yıl, 2018 sonunda Bitcoin fiyatının nereye gideceği üzerine kripto analistlerinin birçoğunun çılgınca yaptığı tahminler yanlış çıktı. Draper’a gelince, 2014’te, BTC’nin fiyatındaki parabolik yükselişin tersine döneceğini ve genişletilmiş ayı piyasasının kontrolü ele alarak Bitcoin’in 2017’de en az 10.000 doları vuracağını doğru bir şekilde öngördü.

Bu şekilde sağlam bir geçmişe sahip olan Draper, şimdi de BTC fiyatının 2022 yılında başlayacak olan yükselişle 2023 yılında 250.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Ethereum haberleri

Ethereum Vakfı, uzun zamandır beklenen Constantinople yükseltmesinin yaklaşık beş gün içinde gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Teknik gelişmeler büyük ölçüde ağ verimliliğini optimize etmek için tasarlandı ve Ethereum’un madenci ödüllendirme politikasını da değiştirecek.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, hızını artırmak ve sınır ötesi ödemelerin maliyetini düşürmek için Ripple’ın yazılım çözümlerini kullanan bir para transferi şirketi olan InstaReM CEO’su Prajit Nanu ile röportaj yaptı.

Litecoin haberleri

Coinbase, mobil cüzdanına Litecoin’i ekledi. Cüzdan ayrıca Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’in yanı sıra Ethereum üzerine inşa edilmiş binlerce ERC20 token ve ERC721 koleksiyonunu da destekliyor.

Cardano haberleri

Cardano’nun arkasındaki şirket IOHK, yeni bir işe alım yaptığını açıkladı. Yeni kıdemli ürün müdürü olarak atanan David Esser, karmaşık teknoloji ürünlerinin uygulanması konusunda 20 yıllık tecrübe sahibi.

TRON haberleri

TRON Vakfı, kraliyet savaş oyunu Clash Royale’a yeni bir bakış da dahil olmak üzere, platformun merkezsiz uygulamaları hakkındaki en son haftalık raporunu yayınladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin