Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler

Stellar fiyat analizi: 0,07 dolarda dip gören XLM, 1 senti aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar tokeni XLM ’ye uzun vadeli bir bakış açısıyla baktığımızda Nisan 2018’de gördüğü zirve (0,47 dolar) seviyesinden sonra genel eğiliminde kademeli düşüşlerle ayı piyasasını yaşadığını görüyoruz.

Son dip seviyesini 0,07 dolar fiyatı ile Şubat’ın ilk haftasında gören XLM’nin bu seviyeden sonra yükselişe geçerek 1 sent kapısına kadar geldiği görülüyor. Haftayı artıda kapatması muhtemel olan kripto para, böylelikle Aralık ayında gördüğü yükselişten sonra ilk ciddi haftalık yükseliş performansını göstermiş olacak.

XLM/USD uzun vadeli görünümü

Uzun vadeli teknik görünümde ise MACD göstergesi ve stokastik RSI’nın yukarı yöne dönme eğilimleri dikkat çekiyor. RSI’da son yükselişlere tepki vererek düşük eğilimli de olsa yönünü yukarı çevirmiş durumda

XLM/USD orta vadeli görünüm

Ayın ilk haftasında görülen dip seviyesinden başlayan yükseliş günlük grafikte daha net gözüküyor. Zira günlük görünümde MACD, pozitif bölgeye geçmiş durumda. Fakat stokastik RSI ise aşırı alım yapıldığı yönde sinyal veriyor. Bu durum ise XLM’nin 1 sentlik fiyat öncesi, 0,094 dolar civarlarında bir dirençle karşılamasına neden oluyor. Sonuç olarak orta vadeli görünümde yükselişin hızlanması için 1 sent engelinin geçilmesi gerekiyor.

XLM/USD kısa vadeli görünüm

4 saatlik XLM/USD grafiğini incelediğimizde yukarıda bahsettiğimiz 0,094 dolar direncinin aşılamaması durumu XLM’nin kısa vadeli bir düşüş eğilimine girmesine neden olabilir. Gerçekleşebilecek bir geri çekilme ise 0,090 doların hemen altında bulunan destek seviyesine kadar gerçekleşebilir.

Önümüzdeki hafta görebileceğimiz bu düşük çaplı düzeltme hareketi sonrası, uzun vadede beklenen yükseliş hareketinin ilk hamlelerini görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin