Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: BNB’nin Bitcoin adımı, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Enjin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’in Binance Coin’yi devralmasından XRP’nin yeni sahiplenmesine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Binance Coin, Bitcoin ve kripto para haberleri

Bloomberg, 2019’daki Binance Coin (BNB) dalgalanmasının Bitcoin’in görkemli günlerini tekrar ettiğini söylüyor. CoinMarketCap’e göre, Binance Coin bu yıl %152’lik artış kaydetti. Kripto hedge fonundaki yönetici ortak Multicoin Capital, Binance’in “kriptodaki en iyi çalışan ekip” olduğunu söyledi.

Bloomberg ayrıca, Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya BNB’nin menkul kıymet olup olmadığını sordu, çünkü Binance’in her çeyrekte bir miktar kârını geri almak ve coin yakmak için planlamaları mevcut. Binance CEO’su bu soruya şöyle yanıt verdi:

Şahsen, bunun bir menkul kıymet olduğunu düşünmüyorum. Kendi sahip olduğun varlıkların imhasına karşı herhangi bir düzenleme olduğunu sanmıyorum. En kötü durumda, yakma işlemini durdurabiliriz.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Kanada merkezli kripto borsası olan CoinField, XRP satın alabileceğiniz en iyi yerlerden biri olduğunu söyldi. CoinField ayrıca platformunda daha fazla XRP çiftini piyasaya sürüyor.

Bu arada Coinbase, dijital varlıklarını işlem platformlarına ekledikten birkaç hafta sonra Coinbase Wallet’te de XRP’yi ekledi.

Ethereum haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, finans dünyasıyla doğrudan ilgili olmayan Blockchain ve kripto paralar için kullanım durumlarının daha zor olduğunu söylüyor.

Token2049’da konuşan Buterin, izleyicilere kriptonun ilk katil uygulamasının, sınırlar boyunca finansmanın gerçekçi bir şekilde geniş çaplı kabul edilmesini başaran ilk Blockchain uygulaması olduğunu söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

Sorun şu ki, merkezsizlik temel olarak kripto paraların katma değeridir. Finansmanla ilgili bir şey yapmak için beş gün süren bankalarla rekabet ediyorsunuz. Finansal olmayan herhangi bir şeyle, istediğinizi yapan, sadece merkezi hale getirilmiş olan bir şeyler olabilir. Bu yüzden biraz zor bir adım.

Litecoin haberleri

ABD merkezli alışveriş devi Kroger, mağazalarına bir ödeme seçeneği olarak Litecoin eklemeyi düşündüğünü söyledi. Kroger kısa süre önce yüksek ücretler nedeniyle Visa kredi kartlarına olan yasağını genişletti ve Morgan Creek Digital kurucusu Anthony Pompliano ile Lightning Network üzerinden Bitcoin kullanımı hakkında görüşmelerde bulundu.

https://twitter.com/Daveysnewtweet/status/1105812845231591424

TRON haberleri

TRON’un kurucusu Justin Sun, Hong Kong’daki Token2049’da bir konuşma yaptı. Sun, platformun yaklaşan gizlilik özellikleri, BitTorrent, DApp geliştirme ve 20 milyon dolarlık airdrop ile Tron-USDT kullanıcılarından bahsetti.

Enjin haberleri

Enjin ekibi, kripto varlıklarını video oyunlarına entegre etme görevinde önemli bir dönüm noktasına ulaştıklarını söyledi.

Şirket, Unity  motorunu Enjin’i uygulamak ve oyun içi varlıkları belirlemek için kullanan 4.5 milyon oyun geliştiricisine olanak tanıyan Blockchain SDK Unity Asset Store’u piyasaya sürdü.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin