Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''
Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''

Analist uyarıyor: ”Bitcoin’de Kasım kabusu geri dönüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Bitcoin, son fiyat noktasında güçlü bir direnç göstererek, kabaca 3.900 ila 4.000 dolar arasındaki inanılmaz dar bir işlem aralığında yer aldı. Bugün erken saatlerde, BTC artan düzeyde volatilite gördü. Ancak o zamandan beri 3.900 dolarlık bölgeye geri döndü. Şimdi bir analist, Bitcoin’in şu anki fiyat hareketinin, Kasım ayı başında BTC’nin 6.000 dolardan 3.000 dolara varan fiyat krizinden hemen önce görülenlere çarpıcı şekilde benzer olduğunu belirtiyor.

Moon Overlord: “Bitcoin yeni bir fiyat çöküşü yaşayabilir.”

Bitcoin şu anki fiyatı olan 3.943 dolar seviyesinde marjinal bir şekilde işlem görüyor ve günlük 3.900 doların biraz altında olan düşük seviyesinden yükseliyor. Bugünün erken saatlerinde BTC, 3.900 doların altına düşmeden önce yaklaşık 4.000 dolara çıktıktan sonra hafif dalgalanmalar yaşadı. O zamandan sonra Bitcoin, mevcut fiyat seviyelerine geri döndü.

Son zamanlarda analistler, kripto para biriminin son fiyat hareketinin, BTC’nin 3.200 dolara düşmeden önce uzun bir süre 6.400 dolarlık seviyede işlem yaptığı 2018 Kasım ayı başında görülenle neredeyse aynı olduğunu belirttiler. Popüler bir kripto para birimi analisti olan Moon Overlord, son zamanlarda bunu vurgulayarak, BTC’nin şu anki fiyat hareketinin “6 bin dolardan düşmeden önceki trendlere çok benzer olduğunu” söyledi.

Analistler Bitcoin’de ayı eğilimli

Moon Overlord, kripto paranın geçen Kasım ayına çok benzer işlem yaptığını ve iki grafikte benzerliklerin altını çizdiğini belirtti. Analist Bitcoin fiyatının, önceki fiyat hareketini tekrarladığını ve daha fazla fiyat düşüşünün kaçınılmaz olduğunu varsayarak, BTC’nin muhtemelen yakın gelecekte artan satış baskısı ile karşı karşıya kalacağını iddia ediyor.

Diğer önde gelen analistlerde yakın zamanda, Bitcoin hakkında genel olarak aşağı yönlü görüşlerinin olduğunu öne sürdüler. Bu durum, Moon Overlord’un Bitcoin’in 2018’de görülene benzer şekilde büyük bir düşüş yaşayabileceği teorisini destekliyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin