Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Flaş kripto para haberleri: Bloomberg’den çarpıcı Bitcoin tahmini! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, TRON ve Stellar haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’den çarpıcı Bitcoin (BTC) fiyat tahmininden, Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne’ın yeni açıklamalarına kadar burada Kripto Para Haber’deki en iyi kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Bitcoin 5.000 dolara tutundu ama Bloomberg BTC fiyatının nereye gideceği konusunda yeni bir uyarı veriyor. GTI VERA Convergence Divergence göstergesi Mart ayının ortasından bu yana ilk satış sinyalini gönderdi. Bu değişim, kripto paranın yılın en yüksek seviyesiyle flört ederken ileriye dönük bir olumsuzluk olabileceğini gösterebilir.

Teknik gösterge, piyasadaki tersine dönüşleri ve bitkinliği tanımlamak için tasarlandı. Bu indikatörde, tipik hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) kullanılır ve göreceli olarak ayarlanmış volatilite patlaması denilen özel bir teoride (VERA) kullanılıyor. Londra merkezli Blockchain yatırım şirketi KR1 Plc’nin CEO’su George McDonaugh’a göre, Bitcoin için daha düşük bir seviye sadece doğal olarak beklenenin gerçekleşmesi olacaktır.

Ethereum (ETH) haberleri

EthHub Weekly’nin son sayısı, Ethereum’la ilgili her şeyi kapsıyor. Bu sayı; Ethereum 2.0, Ethereum tabanlı platformlar, AirSwap, bir peer-to-peer ticaret ağındaki gelişmeler ve merkezi olmayan stablecoin Maker’daki teminat kredileri ve topluluk yönetim dahil tüm gelişmelere bakıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne, 2019 Penn Blockchain Konferansında röportaj için oturdu. Marjan Delatinne, finans sektöründeki şirketlerle etkileşimde bulunma çabaları hakkında konuşuyor ve Blockchain’in taban çizgisini nasıl artırabileceğini gösteriyor.

Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) haberleri

eToro’nun düzenlenmiş kripto para borsası ve cüzdanı eToroX, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash için yedi yeni ürün serisi başlattı. Çiftler BCH/BTC, LTC/BCH, BCH/ETH, XRP/ETH, LTC/ETH, BCH/XRP ve LTC/XRP’dir.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

IBM, Stellar destekli World Wire havale platformunda yeni bir video yayınladı. Lider geliştirici Seema Phalke, platformun nasıl çalıştığını ve Stellar teknolojisini kullanmanın avantajlarını anlatıyor.

TRON (TRX) haberleri

TRON’un son haftalık raporu çıktı. Yeni sürüm, TRON tabanlı BitTorrent Token’i (BTT) dosya paylaşım platformuyla bütünleştirecek BitTorrent Speed ile yeni bir ilerleme gösteriyor. Raporda ayrıca TRON Tabanlı Tether (USDT) tokeninin son sürümüne bakılıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin