Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: BTT’nin yükselişi, beş kripto şirketinin öne çıkışı, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Beş kripto şirketi için yapılan büyük bir nottan, Tron’un BitTorrent Token’inin inanılmaz fiyat artışına kadar… Flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Kripto para haberleri

Forbes, içerisinde beş kripto para şirketinin de bulunduğu 2019’daki en yenilikçi 50 fintech şirketinin listesini açıkladı. Listede kripto para borsalarından Coinbase, Circle ve Gemini; sınır ötesi ödeme şirketi Ripple ve Bitcoin madencilik şirketi Bitfury yer alıyor.

Kripto odaklı beş şirketin yanı sıra, Blockchain tabanlı bir startup da listede. Blockchain şirketi Axoni, dünyadaki en büyük türev piyasalarının bazılarını güçlendirmek için akıllı sözleşmeler yapmayı planlıyor.

Listenin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Bitcoin haberleri

VanEck’in Dijital Varlık Stratejileri Direktörü Gabor Gurbacs, SEC’in, Bitcoin ETF teklifini onaylamasını gerektiğini söyledi. Gurbacs, altı nedenden dolayı kararın onaylanması gerektiğini belirterek bu kararları Twitter üzerinden paylaştı.

Perşembe günü Cboe VanEck/SolidX, Bitcoin ETF önerisini SEC’e yeniden gönderdi.

XRP haberleri

Seeking Alpha, dijital varlığı kripto para başına 0,33 dolar civarında bir konsolidasyon bölgesinde sabitleyen XRP için Şubat ayındaki görünümünü açıkladı.

Raporun tamamını buradan kontrol edebilirsiniz.

Ethereum haberleri

ConsenSys tarafından kaleme alınan Ethereum blogu yayımlandı. Bu haftaki blog; Ethereum tabanlı platformlar FunFair, Wrapped BTC ve Zilliqa’dan gelen uzun bir geliştirici güncellemesi ve haberleri listesini içeriyor.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, en büyük altıncı kripto para birimi için tanıtım çabasını sürdürüyor.

Vakıf, 7-11 Şubat tarihleri ​​arasında Kaliforniya’daki Mammoth Lakes’de kısa filmlerin yer aldığı beş günlük bir etkinlik olan Mammoth Film Festivali’ne sponsorluk yapacağını duyurdu.

TRON haberleri

TRON’un BitTorrent Token’ı (BTT), ICO’dan bu yana %807’lik çarpıcı bir fiyat artışı kaydetti.

Binance Launchpad, BTT’yi 31 Ocak’ta yaklaşık 14 dakika süren bir satışta, token başına 0,00012 dolar fiyatla sattı. Token şimdi 0,001069 dolar değerinde ve sadece bugün bile %50’den fazla değer kazandı. CoinMarketCap’teki son verilere göre, 24 saatlik işlem hacmi Perşembe günü 177 milyon dolardan 513 milyon dolara yükseldi

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, tahmine dayalı analitik şirketi Endor’un kıdemli danışmanını işe aldı. Şirket tahmine dayalı analitiğin Google’ı olmaya çalışıyor ve kullanıcıların gelecekle ilgili sorular sormalarını sağlayan bir platform oluşturuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin