Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in tehlikeli seviyesi, XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in tehlikeli seviyesi, XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’indeki cesur hamle, Ethereum’un boğa piyasası beklentisi, EOS hakkında tartışmalı rapor, BCH kazananı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’indeki cesur hamle, Ethereum’un boğa piyasası beklentisi, EOS hakkındaki tartışmalı rapor ve daha fazlası için flaş kripto para haberleri inceleyin…

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Nick Core: “Bitcoin’in 3.000 doların altına taşınması para için bir felaket olur.”

Overstock’un kurucusu ve CEO’su, işinin tüm perakende satış kolunu Blockchain ve kripto para üzerinde odaklamayı planlıyor. The Wall Street Journal’ın haberine göre, 1999 yılında Overstock’u kuran CEO Patrick Byrne, Blockchain tabanlı Bitcoin ve kripto ticaret sistemini başlatacak. Patrick Byrne, Blockchain’in potansiyeline inanıyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Blockchain’in gücünü mevcut sınır ötesi ödeme teknolojilerinin statükolarıyla karşılaştıran yeni bir reklam yayınladı. Bu arada XRP Tip Bot artık emanet transferlerini destekliyor. Kullanıcılar belirli bir süre sonra otomatik olarak teslim edilecek XRP gönderebilir.

Ethereum haberleri

Ethereum (ETH) fiyatı çift haneli rakamlara mı kayıyor?

New York City merkezli bir risk sermayesi şirketi olan Union Square Ventures’ın kurucularından biri, Apple gibi ana hisse senetleri ve kripto para birimi ile ilgili kısa bir görünüm yayınladı. Fred Wilson,  Ethereum’un “şu anda bir boğa piyasası başlatmaya en yakın kripto para” gibi göründüğünü söylüyor. Ama iyimserliğine rağmen, hemen her türden varlık satın almak için zor bir zaman olduğunu ekliyor.

EOS haberleri

EOS21 protokolü, Teletransportation’u gerçekleştirecek

BitMEX, EOS hakkında tartışmalı yeni bir rapor yayınladı. Rapora göre, tüm sistemin kapsamlı bir değerlendirmesine dayalı olarak, EOS orijinal olarak bir Blockchain olarak tasarlandı, ancak sonuçta ortaya çıkan platform bir Blockchain sisteminin gerekli bileşimini elde edemedi.

TRON haberleri

Eskort endüstrisini simgeleyen TRON tabanlı bir Blockchain startup’ı olan Intergalactic Gaming, alfa lansmanı için hazırlanıyor. Lansman Aralık ayında planlanıyor.

Cardano haberleri

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

Cardano Effect’in son bölümü çıktı. Bu bölüm, Cardano’nun yeni nesil Blockchain teknolojisine liderlik etme hedefine odaklanıyor.

Bitcoin Cash haberleri

Bitcoin Cash savaşı, Bitcoin SV’nin kaybıyla sonuçlandı

 

Bitcoin Cash savaşı bitti ve Bitcoin SV’nin kaybıyla sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta boyunca savaşan iki grup ağın ve dördüncü en büyük kripto para olan Bitcoin Cash’in kontrolünü elde geçirmek için çalıştı. Mücadele pazar belirsizliğini arttırdı ve fiyatını neredeyse yüzde 50 oranında düşürdü. Ayrıca piyasada FUD dalgası oluşturdu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin