Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in yeni boğa koşusu, Ripple’ın benimsenmesi, Ethereum ile CFTC ilişkisi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Potansiyel Bitcoin sıçramalarından Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisinin benimsenmesine kadar, kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto piyasaları haberleri

bitcoin volatilitesi

Teknik bir gösterge, Bitcoin ve genel kripto para piyasası için potansiyel bir geri dönüşe işaret ediyor. Bloomberg’in Galaxy Crypto Endeksi aşırı satım bölgesinde. Endeks daha önce bu pozisyondayken %20’lik bir ralli meydana geldi. Bununla birlikte, potansiyel fiyat artışı kısa ömürlü olabilir. Bloomberg’e göre, güç göstergesinin uzun vadeli bir eğilimin göstergesi olma olasılığı düşük.

Ripple (XRP) haberleri

Döviz komisyoncusu ve uluslararası ödeme sağlayıcısı Currencies Direct, Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisinin bir oyun değiştirici olduğunu söylüyor. Finextra’ya göre şirket, İngiltere’den Hindistan’a yeni bir sınır ötesi havale koridoru açmak için Ripple’ın xCurrent’ını kullanmayı planlıyor. Currencies Direct konuya yönelik şunları söylüyor:

İster tüketici, ister bağımsız bir işletme, finans direktörü veya denetleyici olun, insanlar her zaman kendi paralarının görünürlüğünü isterler ve biz xCurrent’ıödemeler için bir oyun değiştiricisi olarak görüyoruz.

Ripple (XRP) teknolojisi sektörde fark oluşturuyor

Currencies Direct ayrıca Ripple’ın XRP-powered xRapid’i ile deney yaptı. Mayıs ayında şirket, birkaç para transferini saniyeler içinde tamamlamak için xRapid’i kullanan başarılı bir pilot program yaptığını duyurdu.

Ethereum haberleri

Justin Drake: Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.''

ABD Emtia Vadeli İşlemleri Komisyonu, Ethereum’un vadeli işlem piyasalarında Bitcoin’e katılmasına izin vermeden önce daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunu söylüyor. CFTC, halktan geribildirimler ve içgörü talep ediyor, böylece Ether (ETH) ve Ethereum ağını daha iyi anlayabilecek. Özellikle, düzenleyici platformun kullanım durumları hakkında rehberlik yapmak istiyor ve kripto para biriminin “manipülasyona yatkın” olup olmadığını araştırıyor.

EOS ve Cardano haberleri

EOS fiyatı düşüyorsa, node’ler tüm EOS ekosistemini etkileyebilir

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, EOS’un SEC ile ilgili bir sıkıntı yaşadığını söyledi. Crypto Brifing’e göre, Hoskinson platformun 4 milyar dolarlık devasa ICO’unun “çekirdeğe çok benzediğini” söylüyor. ABD vatandaşlarının ICO’lara yatırım yapması yasaklandı. Ancak Hoskinson, SEC’in eyleme geçeceğine inanıyor. Çünkü EOS tokenleri ABD’de ikincil piyasalar olmadan satın alınabiliyor.

Kripto kartları haberleri

Coinbase CTO’su: “Kripto paralar ve Blockchain kurumsallaşmaya ilişkin önemli bir gelişme gösterdi.”

Tatil sezonunu kutlamak için Coinbase, Nike, Dominos, Adidas ve Uber gibi uzun bir perakendeciler listesinde kripto harcamanın kolay bir yolunu sunuyor. Coinbase müşterileri, hiçbir ücret ödemeden Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Basic Attention Token ve 0x’ları hediye kartlarına anında dönüştürebilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin