Cardano CEO'su Donald Trump'ın hesabını banlayan Twitter'a karşı
Cardano CEO'su Donald Trump'ın hesabını banlayan Twitter'a karşı "merkezsiz sosyal medya" kurma yoluna olabilir

Hoskinson: “SEC, düzenleyici eylemlerle EOS’a baskı yapacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crytpobriefing.com’a göre, Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson, Edinburgh Üniversitesi’ndeki Cardano PlutusFest konferansında, EOS’un SEC ile ilişkisini ele aldı.

Hoskinson, EOS platformunun baş geliştiricisi, düzenleyicilerle (özellikle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) karşı karşıya kalacak.

Charles Hoskinson açıkladı

Block.One’ın SEC ile nasıl bir sorun yaşayacaklarını hayal bile edemiyorum.

Hoskinson, SEC’in büyük olasılıkla Block‘a karşı cezai tedbirler alacağını söyledi.

Hoskinson ekledi:

EOS ICO’nun çok temel hataları vardı, bu onu bariz bir hedef haline getirdi.

Kendilerine karşı sorumluluklarını yerine getirerek SEC’in harekete geçmesi gerekiyor

Hoskinson, SEC’in uzun zamandır hazırlandığını belirtiyor. Finansal kısıtlamalar, SEC’in, hangi projeleri hedeflediklerini öncelik sırasına koyması gerektiği anlamına gelse de Hoskinson’a göre, kalabalık satışın büyüklüğü, EOS’u düzenleyici eylem için açık bir aday haline getiriyor.

PlutusFest, Cardano’nun bu yılki en büyük etkinliklerinden biri ve Cardano ekibinin iki yıllık sıkı çalışmasının bir kutlaması olarak kabul edildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin