Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü
Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in kitlesel olarak benimsenmesi, Ripple’ın şeffaflığı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kitlesel olarak benimsenmesinden, XRP’nin yeni kullanım durumlarına kadar bu makalede yer alan kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katabilirsiniz…

Flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun!

Bitcoin haberleri

Bloomberg analisti: “Bitcoin mevcut fiyatlardan yüzde 70 daha düşük fiyatlara gelecek.”

Kripto yatırım şirketi Pantera’nın CEO’su Bloomberg ile yapılan yeni bir röportajda, milyarlarca insanın 10 yıl içinde Bitcoin ve kripto kullanacağını söyledi. Dan Morehead, konuya yönelik şunları söylüyor:

Altı ya da sekiz yıl önce yeryüzünde muhtemelen milyonlarca insan vardı, şimdi onu kullanan 50 milyon insan var… Bence on yıl içinde bunu kullanan milyarlarca insan olacak.

Morehead, çokuluslu şirketlerin Blockchain’i zaten kucakladıklarına işaret ediyor.  Ayrıca yıkıcı bir teknolojinin bir katil olarak sınıflandırıldığını ve “Bitcoin’in bir seri katil” olduğunu belirtti. Yine de CEO, kripto para biriminin şu anda “çok iyi” olmadığını söyleyerek sınır ötesi para hareketleri için harika olduğunu vurguladı. Dan Morehead, konuya yönelik şunları söylüyor:

Sanırım bir çok insan bunun önümüzdeki 20 yıl boyunca gerçekleşen ticaret olduğunu fark etti ve böylece standart işlerini Blockchain devrime girmek için terk ettiler…

Ethereum haberleri

Dünyanın en büyük Blockchain yazılım şirketi ConsenSys, Ethereum odaklı bir şirket

ConsenSys destekli  Ethereum‘un haftalık raporu çıktı. Bu haftaki basında, Augur, Aragon ve Brave gibi bir dizi Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemeleri ve haberler yer alıyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple  (XRP) için perdenin arkasındaki gelişmeler

Ripple destekli micropayment startup Coil’in iki üyesi, YouTube Tech kanallı Epicenter ile yeni bir röportaj için masaya oturdu. Bu arada, bağımsız bir XRP geliştiricisi Wietse Wind, bir Google BigQuery veri kümesini kullanarak XRP’nin defterinin tüm tarihini halka açık hale getirdi. Bir XRP tutkunu zaten verilerde ortaya çıkan eğilimleri araştıran yeni bir blog oluşturdu.

Bitcoin Cash haberleri

Bitcoin Cash (BCH) hard forku  zaman çizgisi

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance CEO’su, Bitcoin Cash için orijinal olarak kullanılan BCH sembolünün tekrar Binance’de görülmeyeceğini söylüyor. Bunun yerine, BCHABC ve BCHSV sembolleri, son hard forktan çıkan yeni blokçuları temsil etmek için sonsuza dek kullanılacak.

Stellar Lumens haberleri

2018 yılında Stellar Lumens’e gelen önemli özellikler

Stellar (XLM) ve Odyssey (OCN), Güney Kore’deki en büyük kripto para birimi borsası olan Bithumb’da şu anda mevcut. Her ikisi de Güney Kore Wonu ile doğrudan satın alınabilir.

EOS haberleri

EOSBet uygulaması bir kez daha hacker’ların hedefi oldu

Kripto firması Galaxy Digital, Activision ve Blizzard’da eski liderler tarafından oluşturulan EOS tabanlı bir oyun stüdyosuna yatırım yaptı. Bir basın açıklamasına göre, yeni şirket Mythical Games (Efsanevi Oyunlar) olarak adlandırılıyor ve Call of Duty, World of Warcraft, Guitar Hero Live, Marvel Strike Force, Skylanders dahil olmak üzere oyun markalarının uzun bir listesini oluşturarak dünya standartlarında bir geliştirme ekibi tarafından yönetiliyor.

IOTA haberleri

IOTA ve High Mobility güçlerini birleştiriyor

IOTA “IOTA Araştırma Konseyi’ni” tanıtıyor.  Grup, “stratejik teknoloji yönünü belirlemek, IOTA araştırmasına akademik gözetim sağlamak, akademik ortaklara fon sağlamak ve değerlendirmek ve akademi ve diğer araştırma kuruluşları ile işbirliğini denetlemek için IOTA araştırma departmanıyla yakın çalışmak için tasarlandı.

IOTA, konseyin araştırma stratejisine ve inisiyatiflere paha biçilmez girdi sağlayacak ve yüksek akademik standartlar sağlamak için araştırmaların kalitesini denetleyecek seçkin akademisyenlerden oluşacağını söyledi.

NEO haberleri

NEO haftalık raporunu yayınladı ve önemli detayları sıraladı

Küresel NEO Zürich Hackathon’un kazananları ortaya çıktı. NEO News Today tarafından bildirildiği üzere, beş takım NeoKey, Ne Hack, DeepFake, Unithree ve Zürih Şehri dahil olmak üzere katkılarından dolayı ödüller kazandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin