Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri
Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in geleceği, Ripple’ın dev ortaklıkları, TRON’un rekorları ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in Bitcoin’in geleceği konusundaki perspektifinden, Ripple’daki yeni bir ortaklığa kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve Ethereum haberleri

Blockchain Insider ile yapılan yeni bir röportajda, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Bitcoin ve Ethereum’un geleceğine ağırlık veriyor. Buterin’e göre, Bitcoin’in Proof of Work prosedürü, işlemlerin doğrulanması için gerekli olan enerji miktarından ötürü, kısmen de Proof of Stake’e kıyasla, esas olarak kusurlu. Vitalik Buterin konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

 Bu iki mekanizma birbirine benziyor, çünkü ikisinin de iktisadi kaynakları ağ geçidinde ne kadar katılım sağlayabildiğine bağlı. Ve bu gerekli bir şey, çünkü eğer bu tür bir ekonomik ağ geçitiniz yoksa, bir katılımcı sadece bir milyar sahte katılımcı gibi davranabilir ve daha sonra tüm ağı ele geçirebilir. Proof of Work bunu yapar. Proof of Stake, bizim görüşümüze göre, birkaç sebepten ötürü daha iyi olur.

Twitter’da Buterin, Bitcoin’in benzer kripto denizinde nasıl gelişmeye devam edeceğini de sorguladı.

Ripple (XRP) haberleri

İsrail’in en büyük finansal hizmetler şirketi GMT, şirketin sınır ötesi ödemeler için yazılım çözümleri paketini kullanmak için Ripple ile ortaklık kurduğunu söyledi. GMT, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

GMT, halihazırda Ripple’ın platformunu kullanmaya yetkili olan MoneyGram, AmericanExpress, CIBC, Earthport, AKBANK ve daha birçok şirkete katılıyor. Bu ortaklık, İsrailli Fintech endüstrisinin ön saflarında yer alan GMT’nin yerini oluşturuyor ve ayrıca dünyanın önde gelen bazı şirketleriyle yan yana çalışmamıza izin veriyor.

GMT’nin, gerçek zamanlı olarak uluslararası ödemeleri yapmak için XRP‘yi kullanan xCurrent veya xRapid’i kullanıp kullanmayacağı konusunda hiçbir açıklama yok. Bu arada, Hong Kong tabanlı kripto para borsası ve tezgah üstü eşleştirme platformu CoinCola, XRP için OTC desteğini açıkladı.

TRON haberleri

Oyunlardan kripto borsalarına ve artan işlem hacimlerine kadar, TRON ağında çok fazla etkinlik görüyor. İşte, platformun DApp geliştirmesiyle ilgili en son güncellemesi.

Litecoin haberleri

1000’den fazla işletme yakında Lightning Network‘ü kullanarak Litecoin’i kabul edebilecek. Bitcoin Lightning ödemelerini entegre eden ilk ödeme işlemcisi CoinGate, Litecoin platforma eklendiğinde Twitter’dan duyurulacağını açıkladı.

IOTA haberleri

LinkedIn’deki yeni bir yayın, otomobil üreticisi Audi ve IOTA arasındaki açık işbirliğini ortaya koyuyor. Audi Berlin’deki girişim geliştirme müdürü Malte Schonfend, çiftin son beş ay boyunca bir proje üzerinde birlikte çalıştığını söyledi. Malte Schonfend, işbirliğinin “gerçeğe yeni bir kullanım örneği getirdiğini” söylüyor, ancak gelişmeler hakkında daha fazla ayrıntı yok.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin