Bitcoin fiyatı için olası senaryolar
Bitcoin fiyatı için olası senaryolar

Bitcoin fiyatı, 3 bin doları kırarsa ne olur? İşte bizi bekleyen senaryo

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, Cuma günü 15 ayın en düşük seviyesine düştü ve dünyanın en büyük dijital parasını ardı ardına kaybedilen haftaları geride bıraktı.

Bitcoin fiyatı için olası senaryolar

Sessiz bir sabahtan sonra, kripto para fiyatları dün öğleden sonra düşüş eğilimine girdi. Bitcoin fiyatı, 15 Eylül 2017’den bu yana en düşük seviye olan 3.160 dolar seviyesine %5 kayıp vererek düştü ve psikolojik olarak önemli  3.000 dolar seviyesi gündeme geldi.  Ardı ardına gelen haftalık kayıplarla birlikte, Daily FX analisti Nick Cawley, Bitcoin’in destansı dalışı hakkında açıklama yaptı. Analist lider kripto para biriminin düşüşü hakkında şunları söyledi:

3.000 doların altındaki seviyeleri görmemiz sadece bir zaman meselesi. Bitcoin, kısa vadede 3.000 doların altına düşerek bir sonraki hedefi olan 2.970 dolara doğru yol alıyor. 18 Temmuz’daki 1.760 dolarlık yatay destek uzun vadede devreye giriyor.

Kripto para piyasası hacim grafiği
Kripto para piyasası hacim grafiği

Kripto çöküşü, piyasa değerini 100 milyar doların altına çekiyor

Kripto para çöküşü, CoinMarketCap verilerine göre, 31 Temmuz 2017’den beri görülmeyen bir seviye olan 100 milyar dolarlık bir piyasa değerine neden oluyor. Lider kripto para birimi yazım sırasında, %2 oranında düşüşle 3.255 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 56,8 milyar dolarlık bir piyasa değerini 4,2 milyar dolarlık işlem hacmiyle yönetiyor. Bitcoin ticaretine şu anda BitMEX borsası %22 oranıyla hakim konumda.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin