Güncel kripto haberleri: Bir sonraki Bitcoin boğalarının 250.000 dolar yürüyüşü, Ripple’ın araştırma atağı ve Binance’nin, Ethereum'dan ayrılışı
Güncel kripto haberleri: Bir sonraki Bitcoin boğalarının 250.000 dolar yürüyüşü, Ripple’ın araştırma atağı ve Binance’nin, Ethereum'dan ayrılışı

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in fiyatına kış geldi, XRP Bitcoin’in yerini de mi alacak? Ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatına yeni bir bakış açısından XRP’nin yükselişine kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınızı daha dikkatli yapın!

Flaş kripto para haberleri ile sektördeki tüm gelişmeleri takip edin!

Bitcoin haberleri

Bloomberg Intelligence’deki üst düzey pazar analisti Bitcoin’in düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor. Mike McGlone, BTC’nin fiyatının 1.500 dolara kadar düşebileceğini söyledi. McGlone’a göre, çöküş başladı. Analist, kripto kışının fiyatın şu anki seviyelerinin %70 altına düşmesine ve Bitcoin’in 1.500 dolara kadar gerilemesine neden olacağını belirtiyor.

Bitcoin (BTC) için dip seviyeleri alış fırsatı

Ripple ve XRP haberleri

Ethereum’un piyasadaki yerini alarak Ripple’ı en büyük ikinci kripto para birimine dönüştürdükten sonra, Ripple ve XRP taraftarları XRP’nin bir sonraki “flippening” Bitcoin’i hakkında konuşuyor. Cointrendz’in en son istatistiklerine göre, XRP hakkındaki Twitter konuşması son birkaç günde Bitcoin’inkiyle neredeyse eşleşti.

Ethereum haberleri

Tüm Ethereum tabanlı tokenler artık yeni bir yükseltmenin ardından Coinbase cüzdanında otomatik olarak görüntülenebilir. Tüm kripto paralar için fiat değerleri de otomatik olarak görüntülenebilir.

Stellar Lumens haberleri

Novatti adlı yeni stablecoin’in  Pazartesi günü Stellar ağında başlaması planlanıyor. Kripto para, şirketin lisanslı alt kuruluşu Flexewallet Pty Ltd. aracılığıyla Avustralya dolarına 1:1 oranında endeksli olarak tasarlandı.

Stellar Lumens (XLM) projesi ve sektöre faydaları

Bitcoin Cash haberleri

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver, hard forkla ilgili yeni bir röportaj verdi. Ver, neyin tükendiğini ve bölünmeden sonra ne olacağı hakkında konuşuyor. ABC ağının muazzam bir savunucusu olan Roger Ver konuya yönelik şunları söyledi:

Ben, gerçekten hard forkun etkilerini tam olarak bilmiyorum. Tüm toplum için hem iyi hem de kötü olabilir. Tıpkı Y2K korkusu gibi, biliyorsunuz. Herkes uçaktan gökyüzünden düşmesini bekliyordu ama sonunda hiçbir şey olmadı.

TRON haberleri

TRON, ağın ilerlemesini son bir buçuk ay içinde, hesap hareketlerini ve işlem hacmini takip eden bir genel yazı yayınladı. Yazıda TRON ekosistemindeki son gelişmeler yer alıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin