Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri
Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’e dair yeni tahminler burada! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, Stellar, TRON ve VeChain haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in geleceğine dair üç tahminden Ethereum’a dair ileriye doğru atılmış büyük bir adımdan, işte burada Kripto Para Haber’deki en yeni kripto para haberlerine yeni bir bakış…

Bitcoin (BTC) haberleri

Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano, Bitcoin’in 95 milyar dolar değerinde bir varlıktan daha fazla potansiyele sahip olduğuna inandığını söyledi. Önümüzdeki beş yıl içerisinde, BTC’nin 110.000 ila 275.000 dolara ulaşması için “gerçekçi bir şans” olduğunu söyledi.

Bu arada, kripto araştırma firması Delphi Digital’den gelen yeni bir rapor Bitcoin dibine işaret ediyor. Delphi Digital’in kurucusu Tom Shaughnessy, BTC’nin öncekinden daha da büyük olacak yeni bir boğa koşusuna başladığına inandığını söyledi. Spektrumun diğer ucunda, ekonomist ve kripto eleştirmeni Nouriel Roubini, yeni bir boğa koşusunun kartlarda olmadığı yönündeki tahmininde ısrarcı olduğunu söyledi.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum’un ana geliştiricileri, platformun proof of stake yükseltmesi için bir plan hazırlamayı planlıyor. Ethereum Vakfı araştırmacısı Justin Drake’e göre, planın Haziran ayı sonunda kesinleşmesi bekleniyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın işe alım çılgınlığı devam ediyor. Şirket şu anda Londra’da bir proje yöneticisi tutuyor. Bu 59 açık pozisyondan biri. Ripple yazılım mühendisi Nik Bougalis’e göre, şirket aynı zamanda  uzaktan çalışma devrimine ve tüm XRP Ledger ekibinin gelişimine de  uyum sağlıyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, son boğa koşusunda LTC’nin 1.000 dolar yolunda olduğunu düşündüğünü söyledi. 

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Stellar Development Foundation’daki ekip, Stellar’da çalışan kişiler ve şirketler için yeni bir yazılım geliştirme seti yayımladı.

VeChain (VET) haberleri

VeChain, özel anahtar emanet hizmetlerinden yararlanmak isteyen herkes için yeni bir anahtar teslim çözüm sundu. VeChain’in CTO’su Jianliang Gu, 2019 VeChain Zirvesi’nde teknolojiyi tanıttı.

TRON (TRX) haberleri

TRON Vakfı bir TRX hazine avı başlatıyor. 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin