Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’de kuvvetli alım sinyali, XRP, Litecoin, Ethereum, TRON, EOS, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yükselmiş bir Bitcoin göstergesinden Stellar ve Litecoin için yeni benimsemeye kadar, kripto dünyasında yankılanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

2018 Kasım’ında büyük Bitcoin satışını belirleyen özel bir gösterge yükselişe geçti. Crypto Thies, Twitter’daki 24.000 takipçisine, ‘Market God’ göstergesinin üç haftalık yinelemesinin, BTC’nin fiyatının 500 dolar olduğu 2016 Ekim’den bu yana ilk kez alım sinyali gönderdiğini söyledi.

Ancak, tüm traderlar bir boğa koşusunun yaklaşacağından emin değil. Analist DonAlt, gerçek bir boğa koşusu konuşmaya başlamadan önce hala en az 4.400 dolarlık BTC seviyesini aradığını söylüyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’in ürün başkan yardımcısı Amir Sarhanghi sınır ötesi ödemeler için Blockchain ve XRP’nin avantajlarından faydalanmasını teklif ediyor. Sarhanghi, Veri İnovasyon Merkezi ile yapılan yeni bir röportajda, Ripple teknolojisinin faydalarının özellikle gelişmekte olan ülkelerde önemli olduğunu söylüyor. Sarhanghi konuşmasına şu şekilde devam ediyor:

Ripple’da gördüğümüz gibi, Blockchain teknolojisini uygulayarak, müşterileri için hem maliyetleri hem de transfer sürelerini düşürüyor; bu, özellikle finansal esnekliğin sınırlı olduğu gelişmekte olan ülkelerde çok önemli. Blockchain ve modern API’lerin kullanılmasıyla Ripple, ağımızın bir parçası olan finansal kurumlara (RippleNet) küresel, anında, güvenilir bir şekilde para göndermesine izin verir.

XRapid kullanan finansal kuruluşlar – XRP kullanan ürünümüz – normalde pahalı döviz sağlayıcılarına ödediklerine kıyasla ortalama yüzde 40 ila 70 oranında maliyet tasarrufu görüyoruz. Ortalama xRapid ödemesi, sınır ötesi ödeme gönderirken bugünkü şartlarda iki ila üç günlük ortalamaya kıyasla iki dakikadan az sürüyor.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in, Ethereum Meetup sunumu yayınlandı. “Veri katmanları olarak ölçeklendirilebilir blokajlar” adlı konuşmasında Buterin, ikinci katman ölçeklendirme çözümleri üzerine derin bir dalış yapıyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin Vakfı, LTC’nin gerçek dünyadaki insanların yaşamları üzerindeki doğrudan etkisinin kişisel hikayelerini arıyor. Buna karşılık, bir kullanıcı Venezuela’ya para göndermek için Litecoin’i kullandığını vurguladı.

EOS haberleri

EOS kurucusu ve CEO’su Brendan Blumer, Blockchain ekosisteminin durumu, hükümet düzenlemeleri ve dijital ticaret üzerindeki etkisi hakkında konuşmak için Chamber of Digital Commerce (Dijital Ticaret Odası) ile röportaj yaptı.

Stellar (XLM) haberleri

Stellar ekibi, XLM’nin şimdi kripto depolama platformu Anchorage’da bulunduğunu söyledi. Andreessen Horowitz, Khosla Ventures ve Polychain Capital tarafından desteklenen startup, şu anda kripto para biriminde “önemli bir yere” sahip olan çok sayıda kurumsal yatırımcıyı kabul ediyor.

TRON (TRX) haberleri

DappReview, en son yerelleştirilmiş uygulama işlem hacmindeki sayıları artırmaya devam ediyor ve 16 Mart’ta TRON’un, Ethereum ve EOS’un toplamından 5 kat daha fazla işlem sağladığını bildirdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin