Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin yatırımcıları eğilimleri, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Cardano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin pivotundan ve Cardano’nun kurucusundan yeni bir uyarıya kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

VanEck Associates’in CEO’su Jan Van Eck, CNBC’ye Bitcoin trader’ların geçen sene bir miktar altından uzaklaştığını, ancak  2019 yılının başlarında altına döndüğünü söyledi.

Aynı zamanda, güvenilir bir değer deposu olan altın, İngiltere Merkez Bankası’nın Venezuela’nın tahmini 1.2 milyar dolar değerindeki altınına el koymasının ardından kripto yatırımcılarının ilgisini kaybediyor.

Ripple ve XRP haberleri

Fintech’in ilk girişimi Transpaygo, Ripple’ın XRP tabanlı xRapid’i Meksika ve Filipinler arasındaki ödemeleri artırmak için kullanacağını söyledi.

Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik uluslararası ödemelerde uzmanlaşmış Viyana merkezli şirket, Alman teknoloji kuruluşu Der Brutkasten’e xRapid’in önemli ölçüde zaman ve para tasarrufu sağladığını şu şekilde söyledi:

Ripple sayesinde, gelecek vaat eden Meksika ve Filipinler pazarlarına para transferleri için yepyeni bir şekilde dokunabiliriz. Bu ortaklıkta geleceği görüyoruz: Birkaç dakika içinde yurtdışında daha güvenli ve daha ucuz para transferleri yapılabilecek. Finans endüstrisinde Blockchain hakkında çok fazla tartışma var. Ancak potansiyel şimdiye kadar kullanılmadı.

Ethereum haberleri

ConsenSys tarafından desteklenen Ethereum blog’u haftalık duyurularını yayınlandı. Bu haftaki sürüm, Zilliqa ve Kyber dahil olmak üzere çok sayıda Ethereum tabanlı platform hakkında haberlerin yanı sıra bir dizi geliştirici güncellemesini de içermektedir.

Litecoin haberleri

Platformun logosunu geliştirdikten sonra, Litecoin Vakfı taraftarların ve şirketlerin takip edebileceği yeni bir ayrıntılı marka rehberi seti yayınladı. Şirket konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Bu yeni görünüm, Litecoin’in tarihinde, yeni emelleri ve küresel olarak benimsenme konusundaki acımasız sürüşü sembolize ettiği için heyecan verici bir zamanı temsil ediyor.

https://twitter.com/mrilirgashi/status/1088350434127958016

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson “Cardano Classic” scam diyor. “Cardano Classic” kısa bir süre önce Twitter’da ortaya çıktı ve “açık kaynaklı bir çevrimiçi telif ödeme modeli” sunmayı vaat etti. Twitter hesabı o zamandan beri kapatıldı.

TRON haberleri

TRON, BitTorrent kullanıcılarının yakında BitTorrent Pro da ödeme yapmak için yeni BitTorrent tokenini (BTT) kullanabileceklerini söyledi.

Dosya paylaşım yazılımının profesyonel sürümü, dosya dönüştürme, antivirüs ve yerleşik bir HD medya oynatıcısı ile sınırsız indirme özelliğine sahiptir. BitTorrent Token, 28 Ocak Pazartesi günü saat 07: 00’de PST’de başlayacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin