BitTorrent Token, BitTorrent Speed’in alt yapısını oluşturacak
BitTorrent Token, BitTorrent Speed’in alt yapısını oluşturacak

Binance Launchpad, 28 Ocak’ta BitTorrent Token satışına başlayacak: İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in özel token lansmanı platformu olan Binance Launchpad, 28 Ocak 2019’da UTC saati ile 3’te BitTorrent token satışını başlatacak. Bu işlem, platformun bu ayın başlarında yeni Blockchain projelerinin başlatılmasıyla ilgili duyurusunu takip ediyor.

BitTorrent Token, BitTorrent Speed’in alt yapısını oluşturacak

Binance Launchpad, BitTorrent’e BTT’yi başlatmak için, sadece bir lansman platformu sağlayarak değil, aynı zamanda tam bir danışmanlık hizmeti de sunarak yardım ediyor. Aslında, Binance Research, Binance’in Blockchain projeleri için kurumsal bir araştırma bölümüdür.

BTT’nin token satışı, BitTorrent’in, bu yaz, eşler arası bir ağda dosyaları paylaşmak için kullanıcıları BTT ile birleştiren ve ödüllendiren yeni bir çözüm olan BitTorrent Speed’i piyasaya sunma planının öncesinde gerçekleştiriliyor.

BitTorrent Token satış detayları

BitTorrent token satışı iki eşzamanlı seansta gerçekleştirilecektir: biri Binance Coin (BNB) kullanarak yapılan alımlar için, diğeri TRON (TRX) kullanarak yapılan alımlar için. BNB oturumunda 23.76 milyar BTT satışa sunulurken, TRX oturumu katılımcıları toplamda 35.64 milyar BTT alabilmektedir.

BTT ilk gelene ilk servis esasına göre satılacaktır. Her BTT token’ı 0.00012 ABD dolarına mal olacak, ancak BNB ve TRX’te kesin fiyatlar 28 Ocak’ta belirlenecek. Her katılımcı 20.000 ABD Doları değerinde BTT alabilecek.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin