30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Stellar ve Monero hakkında son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Kongre Üyesi’nden büyük bir onaylamadan, TRON’un Atlası Proje’sindeki yeni bir güncellemeye kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

ABD Milletvekili Tom Emmer (R-Minnesota), Bitcoin, Blockchain ve kripto para birimlerini desteklediğini ve sektörün büyümesine yardımcı olmak için çalıştığını söyledi. ABD Milletvekili Kongre Blockchain Toplantıları’na eş başkanlık ediyor. Bu yılki DC Blockchain Zirvesi’nde konuşan Emmer, Bitcoin’i devrimci teknoloji olarak vurguluyor.

Emmer, Bitcoin’in, katılımcıların bir aracı olmadan değer, veri aktarma ve alışverişinde bulunmalarını sağlayan bir kamu ağının ilk kullanım durumu olduğunu söyledi.

Ethereum haberleri

Kripto varlık yönetimi firması Electric Capital yeni bir rapor yayınladı. Raporda Ethereum’un kriptodaki en büyük geliştirici topluluğuna sahip olduğunu söyledi. Şirket, 20.000’den fazla kod deposunu araştırdığını ve veri elde etmek için 16 milyon taahhütte bulunduğunu ve her ay 216 geliştiricinin Ethereum’un depolarına kod yazdığını tespit etti.

Ortalama olarak doksan dokuz geliştirici, Ethereum’un ana protokolüne katkıda bulunuyor. Buna karşılık, ayda 50 geliştirici, Bitcoin’in kodlarına katkıda bulunuyor. Raporun tamamını buradan kontrol edebilirsiniz.

Ripple ve XRP haberleri

Büyük veri analisti ve Forbes yazarı Thomas Silkjær, doğrudan Ripple ve XRP’ye ayarlamak için tasarlanmış bir genel bakış yayımladı.

Dijital varlığın volatilitesinden faydasına, istikrarlı paralara kıyaslanmasına kadar, raporda insanların San Francisco merkezli şirket hakkında yanlış bildiği 14 durumu özetliyor.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, LTC meraklılarına ulaşıyor. Vakıf, hangi şirketlerin dördüncü en büyük kripto para birimini piyasa sınırlarına göre kabul ettiklerini bilmek istiyor.

Bitcoin Cash haberleri

Tokyo’daki Mezzo da dahil olmak üzere dört gece kulübünün şu anda Bitcoin Cash’i (BCH) kabul ettiği bildiriliyor.

Bitcoin.com’a göre, bir BCH destekçisi bunu gerçekleştirdi:

… Hevesli bir BCH destekçisi Tokyo merkezli lüks salon Mezzo’nun sahipleri ile Tokyo bölgesindeki üç popüler gece kulübünde BCH’yi kabul etmeleri için konuştu. Mekan sahipleri, Japon kulüpleri V2, Ele, Villa ve Mezzo’nun bu Nisan ayında içki ve servis için BCH’yi kabul edeceğini açıkladı.

Stellar Lumens haberleri

Stellar merkezli mikro ödemeler startup’ı SatoshiPay, sermayesinin %5’ini bir Alman finans medya şirketine katıyor. Bir basın açıklamasına göre, stratejik ortaklık SatoshiPay’in ödeme çözümünü benimsemesiyle AG’nin dijital medya mağazalarına entegre ederek çevrimiçi okuyucuların “tek bir tıklamayla premium içerik için ödeme yapmalarını” sağlayacak.

TRON haberleri

TRON CEO’su Justin Sun, BitTorrent Token (BTT) ile yapılan erken testlerin sorunsuz çalıştığını söyledi. Token, Project Atlas olarak adlandırılan bir çabayla, BitTorrent dosya paylaşım platformu ile entegre ediliyor. BTT, platformda içerik paylaşan kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılacak.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1104490777286107136

Monero haberleri

Monero‘daki ekip başarıyla yeni bir protokol güncellemesi uyguladığını söyledi. Yükseltme, paranın ASIC madencilere karşı direncini artırmak, spam saldırılarını önlemek, blok boyutlarının nasıl yönetildiğini yeniden işlemek ve daha fazlası için tasarlandı.

https://twitter.com/monero/status/1104479933018112000

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin