bibox
Bibox 2.0 ile “Yeni Borsa Standartları” geliyor

Akıllı pazarlama ve iş modelleri ile Bibox kripto borsaları arasında zirveye oynuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların tüm dünya genelindeki finansal sektörleri üzerinde artık önemli bir yere sahip olduğu ve henüz potansiyelinin tamamını kullanmadığı neredeyse sektördeki herkes tarafından kabul ediliyor. Bu yorum ise doğal olarak bireysel yatırımcı ve işlem yapanlara daha fazla güç veriyor.

Yatırımcılar, alım satım işlemleri ile piyasadaki düşüş eğilimine bağlı olarak daha fazla kâr elde etmeye başladılar. Kripto borsalarının traderlere işlem ekipmanı sunmaya başladığı ve aynı zamanda kullanıcı dostu pazar yeri oluşturdukları görülüyor. Bu, sırasıyla popüler pazar yeri ve ürünü olarak kripto para türev piyasası ve süresiz kontratların doğmasına neden oldu. Süresiz Sözleşmeler, türev piyasasında işlemlerin çoğunluğunu önceden belirlenmiş fiyat, uzun raf ömrü ve dev kaldıraç oranı sunarlar.

Bu ürünlerde öncü olan borsalar ise Bibox, BitMEX, Houbi ve OKEx olarak biliniyor. Bibox, kripto pazarının benimsenmesini teşvik eden yarışmalar gibi yenilikçi yöntemlerle piyasaya farklı bir boyut katıyor. Yenilikçi alım satım ürünleri ve hizmetleri, borsanın faaliyete geçmesinden kısa bir süre sonra iyi bir etki yaptı. Sonuç olarak, tüm kripto piyasasının 300 milyon dolarını elinde tutan ilk 10 borsadan biri konumunda. Estonya, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, İsviçre, Kanada, Güney Kore, Singapur, Japonya, Vietnam gibi ülkelerde küresel bir varlığa sahip. Ve en önemlisi büyük likidite sunmak için 200’den fazla işlem çiftine sahip.

Bibox 50x’e kadar kaldıraç oranı ile kripto borsaları arasında farklılaşıyor

Bibox, türev ürünleri, Mart ayı başında piyasaya çıktı. Bu sözleşmeler en büyük stabil coin olan USDT piyasa değeri ile fiyatlandırılıyor. Bibox’da diğer 3x ila 20x arasında değişen oranlarda kaldıraç imkânı sunan borsalardan farklı olarak 50x kaldıraç kullanma imkânı bulunuyor. Ayrıca kripto borsasında marj, yatırımcılar tarafından ayarlanabiliyor.

Bibox’u normal kripto borsalarından ayıran bir başka özellik de sözleşmelerinin ne satıcılar ne de alıcılar için fon talep etmesi. Ayrıca Bibox, kripto fiyatı yerine spot fiyatı tespit ederek piyasa manipülasyonlarını akıllıca çözebildiğini gösteriyor. Oranlar, Binance, Bitfinex, OKEx, Huobi ve Bibox’u içeren ilk beş kripto borsalarının ağırlıklı ortalama fiyatlarına bağlı. Bibox’un mecburi işlem kapatma işlemi ise spot piyasalardan referans alınarak belirleniyor. Bu işlem yatırımcıları kayıplardan ve kötü piyasa oyuncularından korumak için devreye giriyor.

Düzenlenen yarışmalar ile kripto para kazanma imkânı

Kripto borsası, süresiz sözleşme pazarını tanıtmak ve teşvik için ise devamlı çeşitli kripto para ödüllerinin verildiği sanal borsa yarışmaları düzenliyor. Bu yolla Bibox, hem kripto ürünlerini tanıtmayı hedefleyen hem de kullanıcı sayısın artırmayı hedefleyerek geleceği dönük olarak kripto para borsaları arasında zirveye oynuyor gibi görünüyor. Ayrıca Bibox’un web sitesinde Türkçe dil desteği sunması, Türk kripto yatırımcılarının ilgisini çektiğinin bir göstergesi.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin