Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve XRP’yi satın alın diyen analist, TRON ve EOS’un piyasadaki üstünlüğü ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve XRP’yi satın alın diyen analisten,  EOS ve TRON arasındaki DApp yarışına kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun ve ayı piyasasında daha fazla kaybetmeyin!

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin ve XRP haberleri

Sosyal yatırım platformu eToro’daki kıdemli piyasa analisti, yatırımcıların kripto piyasası çöküşünde Bitcoin ve XRP’yi satın aldıklarını söylüyor. Mati  Greenspan, müşterilerine gönderdiği yeni bir notta mevcut iklimin bir alıcının piyasası olduğuna inandığını ve fiyatın 5.000 dolar civarında olup olmadığını görmek istediğini bildirdi. Mati  Greenspan konuya yönelik şunları söylüyor:

Bir sonraki mantıksal destek seviyesi 5.000 dolar. Ancak eğer bu gerçekleşmezse, bir sonraki mantıksal destek seviyesi 3.500 dolara kadar çıkmaz.

Ethereum haberleri

Ethereum kurucularından olan  Joseph Lubin New York Times ile yeni bir röportajda, Blockchain teknolojisinin lüks mal endüstrisine büyük bir destek sağlayabileceğini söyledi. Joseph Lubin konuya yönelik şunları söylüyor:

Blockchain’in kilit yollarından biri ve yeni güvenilir ve doğrulanabilir bir altyapının kurulması lüksü taklit eden ürünlere karşı savaşta…

Ripple haberleri

Ripple’ın başkan yardımcısı Asheesh Birla, stablecoin’lerin yararlılığı ve canlılığı üzerinde kapsamlı bir genel bakış sunuyor. Ripple’ın başkan yardımcısı kripto paraya 1:1 olarak ayarlanacak şekilde tasarlanan stablecoin’ler için kullanım durumlarını ve gelecekteki yasal beklentileri analiz ediyor.

TRON haberleri

İOS ve Android için çok yönlü bir cüzdan olan Huobi Cüzdan, TRX için yeni destek ekledi. Bu cüzdanla kullanıcılar kendi özel anahtarlarını yöneterek kendi varlıklarını kontrol ederler.

EOS ve TRON haberleri

EOS ve TRON, Blockchain Center’ın en son verilerine göre, diğer tüm kripto para birimlerinden daha fazla işlem gerçekleştiriyor. İstatistikler haftada yaklaşık 34.000.000 işlem içeren EOS ve haftada yaklaşık 8.000.000 işlem içeren TRON’u gösteriyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar,  ekibine yeni bir yazılım geliştiricisi ekledi. Jonathan Jove, çeşitli sorun alanlarında güvenilir ve performanslı sistemler oluşturma deneyimi olan bir yazılım mühendisi. Matematik ve Fizik alanında MIT’den SB aldı. Stellar Geliştirme Vakfı’na katılmadan önce Jonathan, Tower Research Capital’da kantitatif bir trader’dı.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, projenin iOS için resmi cüzdanı olan LoafWallet’in yeni bir versiyonunu yayınladı. Litecoin Vakfı konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Kripto para cüzdanının yeni sürümü, dolandırıcılık içermeyen işlemler sağlamak için AI & makine öğrenimini destekleyen yeni bir kripto ödemesi startup’ı olan Simplex ile entegrasyonu içermekte, LoafWallet kullanıcılarına Litecoin’i uygulamadan çıkmadan doğrudan satın alma olanağı veriyor.

flaş kripto para haberleri
flaş kripto para haberleri

VeChain haberleri

VeChain, Blockchain ekosistemini Panasonic, Delta Airlines, Siemens, Capital One, SAP ve State Farm gibi 60’ın üzerinde büyük şirkete sundu. Milyarder yatırımcı Tim Draper’ın portföyünün bir parçası olan Şangay merkezli şirket, California Mountain View’daki DNV CEO’su Zirvesi’ne katıldı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin