Bitcoin ve kripto para haberleri
Bitcoin ve kripto para haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve kriptolar geri dönüyor, Ripple ve XRP, TRON, Ethereum, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’den, Ripple’in XRP ile sınır ötesi ödemeleri yeniden canlandırmaya zorlamasına kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve kripto para haberleri

Goldman destekli kripto platformu Circle CEO’su, Bitcoin ve kripto para birimini büyük oranda güvence altına alan teknolojinin geleceğimiz için temel olduğunu söylüyor. Dünya Ekonomik Forumu’u Davos’ta Jeremy Allaire, kripto şüphecilerinin ortaya çıkan teknolojiyi daha yakından tanımaları gerektiğini söylüyor.

CNBC ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Allaire, Bitcoin fiyatının önümüzdeki yıllarda keskin bir dönüşüme hazır olduğuna inandığını şu şekilde söyledi.

Bunu web’den bile daha dönüştürücü olarak görüyoruz. Bunun sivil kurumlarımız ve ekonomik kurumlarımız üzerinde çok daha büyük bir etkisi olacak uzun bir yay olduğunu düşünüyoruz.

Bitcoin ile ilgili en önemli şey, güvenliği ve ölçeğinde benzersiz olması. Ve bu fikir, bireylerin korumalı bir tarzda tutabilecekleri, dünyanın her yerinde çekici olan, egemen olmayan, az bulunan bir değer deposuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyor. Ve bence giderek daha çekici olacak. Kriptografik tokenlerin dünyadaki her çeşit finansal varlığı temsil edeceğini düşünüyoruz. Yıllar içinde milyonlarca insana ulaşacak.

Ripple ve XRP haberleri

Dünya Ekonomik Forumu Davos’ta Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kriptoların geleceği hakkında bir CNBC paneline katıldı. Garlinghouse, şirketinin sınır ötesi ödeme çözümleri paketi, XRP planları ve mevcut kripto düzenlemesi durumu hakkında konuştu.

Ethereum haberleri

Ethereum tabanlı geliştirme stüdyosu ConsenSys, merkezi olmayan uygulamalarla nasıl para kazanılacağı konusunda yeni bir görev açıkladı. Listede hata ödülleri, serbest meslek, borç verme, esnetme ve daha pek çok şey var.

Nakit para kazanmak için DApp’ler

  • Gitcoin
  • Bounties Network
  • Cent
  • Ethlance
  • ETHLend
  • Dharma
  • Augur
  • Veil

Buradan tüm listeyi kontrol edebilirsiniz.

Litecoin ve TRON haberleri

Önde gelen kripto para borsası Binance, Litecoin ve TRON için yeni stablecoin alım satım çiftleri ekledi. Litecoin şimdi TrueUSD, Paxos ve USD Coin ile eşleştirildi. Ayrıca, TRON Paxos ve USD Coin ile eşleştirildi. Ticaret 24 Ocak 2019’da saat 10: 00’da (UTC) başlıyor.

  • LTC/TUSD
  • LTC/PAX
  • LTC/USDC
  • TRX/PAX
  • TRX/USDC

VeChain haberleri

VeChain CEO’su Sunny Lu, AT&T Pro-Am’de Singapur merkezli Blockchain platformu hakkında bir konuşma yapacak. Ortaya çıkan teknoloji ile ilgili etkinlik 6 Şubat’ta California, Carmel’deki Carmel Valley Ranch’ta başlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin