Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor
Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve kripto tahminleri, Constantinople hard forku, TRON ağı ve daha fazlası hakkında son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kriptonun geleceği hakkındaki dokuz tahminden Ethereum geliştiricisi ConSensys için büyük bir ortaklığa kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

CNBC dokuz kripto uzmanı ve analistten Bitcoin ve kripto tahminlerini alıp yayınladı.

Tahmin bulunanlar arasında Fundstrat’ın araştırma başkanı Tom Lee, Circle CEO’su Jeremy Allaire, Coinbase başkanı Asiff Hirji’de bulunuyor.  Analistler, dijital varlıklar ve kriptoların 2019’da nereye gideceği hakkında uzun vadeli görüşlerini bildiriyorlar.

Ethereum haberleri

ConsenSys’in sponsor olduğu Ethereum blogunda son hafta güncellemesi yayınlandı. Bu haftaki sürüm, bir dizi geliştirici güncellemesi, Ethereum tabanlı platformlar hakkında haber verirken herkesin merakla beklediği, Ethereum hard forku Constantinople’un son durumu hakkında da bilgiler sunuyor.

Ethereum’un Constantinople hard forku, ETH ağına neler getirecek?

ConsenSys ayrıca, Ethereum tabanlı yazılımını kullanmak için AMD ve Abu Dhabi merkezli Halo Holdings ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Yeni girişim, W3BCLOUD, ilk bağımsız bulut bilişim blokaj altyapısını sağlayacak. ConsenSys’in kurucusu ve Ethereum’un yaratıcısı Joe Lubin’in şu açıklamayı yaptı:

Blockchain ağlarının bilgi işlem gücünü AMD’nin öncü teknolojisi ile desteklemek, dünya genelinde ortaya çıkmakta olan merkezsiz sistemlerin ölçeklenebilir bir şekilde benimsenmesinde büyük fayda sağlayacaktır. Donanım ve yazılımın birleşimi yeni bir altyapı katmanını güçlendirecek ve Blockchain teknolojilerinin hızlandırılmasını sağlayacak.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Şanghay merkezli yeni şubesine yönetici alıyor. San Francisco açılışındaki bildirilen 37 açık pozisyondan biri böylece doluyor.

https://twitter.com/JoelKatz/status/1080976344610070529

Bu arada, Ripple CTO David Schwartz, bankaların kripto para biriminin kabul edilmesinde neden önemli bir rol oynayacağına inandığını ayrıntılı açıklıyor. Ayrıca Schwartz’a göre, bankalar kendi dijital varlıklarını yaratmak ve kontrol etmekle ilgilenmiyorlar.

https://twitter.com/JoelKatz/status/1081085449391591425

Dash, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin haberleri

Dogecoin  artık ödemelerde, Bitcoin Cash, Litecoin ve Dash’dan daha sık kullanılıyor.

Long Hash tarafından derlenen Coinmetrics verileri, dört kripto para biriminden Dogecoin’in ödemeler için en fazla kullanıldığını ortaya koydu. Ardından Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash takip ediyor. Şirket tarafından konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Dash, Dogecoin ve Litecoin, yıllar boyunca düşük değerli çevrimiçi işlemlerde faydalı olarak tanıtıldı. Geçtiğimiz aydaki verilere bakarsanız, Bitcoin Cash, diğer altcoinlerden daha az zincir içi ödeme gördü (Bitcoin SV bölünmüş olduğu zamandaki işlemler hesaba katılmadı). Daha da ilginç olan ise Dogecoin, Aralık ayında Bitcoin Cash’in dört katı kadar ödeme işlemlerinde kullanıldı.

TRON haberleri

Ethereum tabanlı World War Goo oyunu, TRON ağına geçiyor. Goo’dan yapılan açıklamaya göre geçiş sebebi, TRON’un “daha ​​heyecanlı bir deneyimi daha hızlı işlemlerle” gerçekleştirmesi olarak belirtildi.

Uzayda yeni olanlar için, EtherGoo Blockchain’i kullanan ilk rekabetçi idle oyunuydu. İlk çıktığında çok büyük bir hit oldu. EtherGoo, CryptoKitties’i günlük aktif kullanıcılar ve lansmandan kısa bir süre sonra işlem hacmi açısından 1. DApp olarak devirdi.

Oyunu buradan kontrol edebilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin